Dagen börjar med att tåget är 25min SENT!

Är sådär kul kl åtta på morgonen då det är flera, flera minusgrader men men ingenting blir bättre av att hetsa upp sig.  Jag kom i alla fall till slut fram och blev bara en kvart sen… att detta även upprepades på vägen hem är ju verkligen dubbelotur och det är ju bara att konstatera att SJ, Banverket eller what ever SUGER!!

På vägen hem hörde jag en ung tjej prata med sina kompisar och hon var helt salig av lycka, att hon om två veckor skulle slippa ”tågfan”, då hon skulle flytta till Majorn….

När hon sa så kände jag inombords att jag verkligen trivs med att bo där jag bor! I mitt fina hus med närhet till allt nödvändigt och närhet till natur. Ja, jag kan nog överleva med att tågen strular ibland…eller jämt snarare…. är ju bara att vara inställd på att två gånger om dagen så kommer ens tidsplan att sabbas helt pga tågfan!!

I övrigt så har mina tankar åkt lite berg och dalbana idag. Inte så konstigt i och för sig då jag ena stunden är helt total närvarande och är precis där jag vill vara och där allt är möjligt, omgiven av personer som gör det omöjligt att se något negativt!  Men å andra sidan dyker det upp både det ena och andra hindret och folk som tyvärr påverkat mig negativt. Har känts som att jag inte riiktigt haft 100%kontroll på hur jag skall lösa allt, samtidigt som jag slåss mot tiden…suck… är bara att ta en sak i taget och göra sitt bästa
 
Allt löser sig!

Får dock kämpa lite med tankarna på de personer som påverkar mig negativt just nu…
_____________________________________________________________

Var löpning som stod på schemat idag. Jag kände mig väldigt lätt i kroppen och löparsteget kändes fantastiskt bra, dock hade flåset blivit avsevärt sämre…förgrymmade astma!

____________________________________________________________

Nä nu skall jag koka lite the, jobba vidare med alla papper och sen gå och lägga mig! 
Är en låååång dag i morgon!!! Tur att allt är roligt!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.