29. mars 2010 · 2 comments · Categories: Allmänt

Mitt hjärta och kropp känns tyngre än vad det brukar.
Jag hoppas det löser sig till det bästa snart…

 Ibland förvånas man av n del saker.
Jag har ju i tidigare inlägg skrivit om hur trött jag är på Life I Lerum då jag tycker att det är alldeles för rörigt i gymmet och servicen är för bristfällig.
Häromdagen när jag var på gymmet så kom Platschefen fram till mig och pratade om att hon sett mitt inlägg och ville veta mer om hur jag tänker och varför, då jag faktiskt aldrig lämnat in några klagomål till dom. Vi hade ett väldigt bra samtal och jag uppskattar verkligen att hon tog de jag sa på allvar och bemötte detta på ett väldigt bra sätt!

Lönar sig ibland att klaga lite=)
________

igår… gick fin fint..
..eller i alla fall nästan…..
Om man bortser från en liten pinsam incident…..

Lassade på 90kg på stången för att göra knäböj.
En megastor kille kom fram till mig och sa
”att du som är så liten kan lyfta så mycket, håller du på med friidrott?”

Klart man blir glad når någon säger så!!!
Hursomhelst, så är själva ställningen ställbar där man hackar loss själva stången.
Och som ni alla vet är jag ju inte en jättelång människa direkt…
Efter att jag lassat på alla vikter på stången upptäckte jag att jag inte sänkt hackarna tillräckligt. Vill säga att jag skulle bli tvungen att ställa mig på tå för att få loss stången från mina axlar.
”Inga problääääm!” tänkte jag, dumt nog!

Så mycke riktigt med 90kg på axlarna blev det lite mer komlicerat att haka sig loss och det hjälpte inte ens att ställa sig på tå. Då fick jag den geniala idén att tippa stången lite mer åt ena sidan för att komma över. Frida, Frida, Frida… vad händer när man lutar mer åt ena hållet?! Jo givetvis förflyttar sig vikterna dit och jag hade dessutom struntat i att säkra vikterna med en klämma längst ut så alla vikterna (på ena sidan) åkte ner i golvet….
inte alls pinsamt…*harkel*

Blir tokig på datorn… jag har råkat trycka in en knapp så om jag måste skriva om något så försvinner text, så jag hoppas att jag inte gjort allt för många felskrivningar för det går inte att ändra=(

Nu är teet uppdrucket och jag skall krypa till sängs

2 kommentarer

  1. Wow, incredible blog structure! How long have you
    ever been blogging for? you made running a blog look easy. The
    overall look of your web site is magnificent, as smartly as the
    content material! You can see similar here najlepszy sklep

  2. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.