13. mars 2010 · 1 comment · Categories: Allmänt

Fredag igår var det jobb som gällde och sen ett besök hos Frisscarro för att fixa håret. Man vill ju gärna se anständig ut till bröllopet. Alltid lika hemtrevligt att slå sig ner i frisörstolen, dricka kaffe, bläddra i någon löjlig blaska och snacka skit om allt oväsentligt mellan himmel och jord.

Körde ett tungt bröstpass på kvällen sen.
Blir så förbaskat trött på jäkla Lifegymmet i Lerum. Funderar seriöst på att säga upp mitt kort men det är ju det där med närheten. Är ju väldigt behändigt om man vill träna på helgen och inte känner för att bemöda sig med tåg och grejer. Jag betelar ju ändå en del för medlemskapet och har gjort ett antal år men servicen är helt, ofantligt värdelös och det är en jäkla oordning och kass system bland de fria vikterna. Går att lösa ganska lätt men ingen gör det…. 
Hmmm… får nog tänka lite till på det där med uppsägning…..

Jag har i alla fall mysig träningsvärk idag=)
Får konstigt nog nästan jämt det i bröst.

Vägde mig även häromdagen… trevligt, trevligt=) 
Börjar märkas en del på kläderna….men tyvär är det mest på rumpan kilona försvunnit. 
Sådär så att jeans börjar hänga löjligt i rumpan på en.   
Hallå, mage, lår då??!!
Men gäller bara att ha tålamod och vara fokuserad på sitt mål.

Gick upp (ganska) tidigt idag och var ute och gick i över en timma i det helt underbara vädret!! Hundarna eller i alla fall Caisa var helt ”skogstokig” och flög omkring som en dåre.
Antar att hon har vårkänslor=)

Sen var det käk och jobb. Det kändes ovanligt trevligt att jobba idag!
Massa mysiga människor som förgyllde dagen!

Åkte efter jobbet hem till Matilda och pimpla kaffe, tjöta och sen blev det promenad med alla våra odjur. Ramlade bara EN gång under promenaden… nästan så man är stolt! 😉
Jag menar det kunde lätt varit fler gånger!!

MAN SKALL INTE KASTA PIL I GUMMIBÅT!

1 kommentar

  1. Fantastic perspective! The points you made are thought-provoking. For additional insights, check out this link: FIND OUT MORE. What do others think about this?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.