Jobbade på KS som Hudterapeut hela dagen idag=)
Var en givande dag med många olika möten, de ena efter de andra berörde mig på olika sätt.
Fick till och med prata engelska under en behandling då jag behandlade en underbar Australiens kvinna.Hon berömde mig till och med för min engelska =)
DÅ blir man glad då jag knappt komer ihåg när jag pratade engelska senast
Men det visar bara att det ligger där någonstans långt bak i ryggraden och skvalpar.


 
Hände en väldigt läskig händelse idag, som fick min puls att slå fort, flera timmar senare…

Under en av mina behandlingar hörde jag ett jämrande i rummet jämte.
Gick ut för att kolla och min kollega berättar att hennes kund har plötsligt fått väldigt kraftig mensvärk. Jag går in och fortsätter med min behandling och det här jämrandet bara ökar i styrka för att sedan bytas ut mot höga, hjärtskärande skrik som får blodet att rusa i mig.
”Det är inte normalt att ha så ont” tänker jag
Efter ytterligare några minuter står jag inte ut längre utan känner att jag måste göra något.
Dessutom kommer hon svimma när som helst då hon omöjigt hinner få luft mellan de allt tätare skriken. Så jag lämnar åter min kund, och går in i rummet jämte, där står det fullt med folk.

Jag går fram till den unga tjejen och presenterar mig. Jag försöker sedan att lootsa henne  igenom smärtan och få henne att andas, slappna av och byta fokus. Jag lyckas få henne att andas och inte spänna sig fullt så mycket och vara beredd då smärtan blir som värst. Jag har aldrig sett en sådan smärta hos någon… hjärtskärande….
Ambulansen kom till slut och jag hoppas att hon snart mår bra!

Jag var minst sagt skakig när jag åter satt på stolen och skulle fortsätta min behandling.

Inte en vanlig dag på jobbet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.