I Fredags var det Medlemskväll på World Class med käk, lite gott att dricka, mingel och prisutdelning för PT Kampen. Tyvärr var det Stockholmarna som tog hem storvinsten och min kollega Benjamin som slog mig med en av sina klienter… =(

Men jag vet att mina klienter är mer än nöjda med sina insaster och ha gjort en otrolig resa och uppnått sina egna personliga vinster!!

Inger höll ett väldigt fint, roligt och rörande tal som gick rakt in i hjärtat!
Synd att vår tid är över och att jag nu skall återlämna henne til Tanya igen, då jag bara hade Inger till låns under dessa veckor.


Tanya presenterar oss i Personalen


Blandad kompott med Medlemmarna å PersonalKvällen var jättetrevlig och fortsatte sedan vidare till Lounge där det blev ytterligare något glas vitt och massa härligt snack =) Jag har verkligen en helt underbar arbetsplats med sååå många härliga människor på ett och samma ställe!!! Sweet!!

Ny sommrig klänning som jag bara älskar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.