Utan att överdriva så måste jag säga, ATT JAG ÄLSKAR ATT JOBBA SOM PERSONLIG TRÄNARE! Det är underbart att kunna få människor att må bra, att inspirera dem till att göra det som behövs för att nå sina mål. Minska en klädstorlek, kunna springa en mil, slippa en ond rygg, få mer ork i sin vardag, förändra sin inställning till mat, gå ner 5kg, börja träna, få mer stuktur i sin träning eller helt enkelt bara få en större biceps :). Listan kan göras hur lång som helst på olika mål.

Att jobba som Personlig Tränare är för mig, så mycket mer, än något jag bara är ”just där och då med min kund!” . Jag lever jag som jag lär! Något annat skulle vara ”hypackrit!”. Att må bra, ta hand om sig själv och leva ett balanserat liv, kallar jag ogärna för en livsstil (ett ord som folk så gärna slänger med, till höger och vänster). Jag ser det snarare som en självklarhet.
Ställ frågan ”vill du må bra?” till vem som helst och det finns väl ingen som svarar ;”Jo tack men jag väljer helst att må dåligt och vill gärna leva ett liv i obalans!” Tror ni att någon svarar så? 🙂

VAD JAG ANSER ÄR ATT TA HAND OM SIG SJÄLV OCH LEVA ETT BALANSERAT LIV;
1. Träna åtminstone 2-3ggr/veckan á 30min, våra kroppar är gjorda för att röra på sig!
2. Äta frukost, lunch, middag och två mellanmål, behöver jag ens säga att vi behöver energi?
3. Unna sig något gott varje lördag tex choklad, några glas vin, en massage eller varför inte allting 🙂
4.  Ha en positiv inställning till dig själv och andra!
5. Stanna upp ibland och reflektera och faktiskt uppskatta allt bra som finns omkring en. Det är så lätt att man bara låter livet rulla på utan att man faktiskt tar på vara på tiden.
6. Rengöra sin hud, peela den och smörja in den. Lovar att det gör underverk med lystern och i vårt torra klimat behöver huden all hjälp den kan få med fukt!

Låter väl inte så svårt va? 🙂

1 kommentar

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.