Ursäkt att jag varit dålig på att uppdatera! Dagarna springer iväg för mig och jag har behövt prioritera det som är viktigast! Min dagsform och sinnesstämning går lite upp och ner. Ena dagen är man Superwoman och klarar av vad som helst medan andra dagar känns som segt tuggummi och man är inte lika oövervinnlig. Sådana dagar är det bara att ta fram sin målbild och ta ett steg i taget och plötsligt så känns allt lättare. Att omge sig med bra människor är av stor betydelse!
Jag är på god väg och har i stort sorterat bort de flesta energitjuvar! Finns någon eftersläntrare men var sak har sin sak…

I helgen sprang jag Midnattsloppet i Göteborg. Himla kul lopp, så det rekommenderar jag starkt alla att anmäla er till, nästa år!! Träningen går fint för mig och diet startaen närmar sig sakta men säkert. Från och med idag är det slut på glass , godis och bullar… ante mig..;) Skall träffa Tim i veckan och göra lite mätningar för att stämma av dagsläget. I övrigt är det en full vecka med mycket jobb och möten. Snart dax för lunch säger magen och därefter skall jag förkovra mig i föreläsningarna jag skall hålla nästa vecka!

Hörs snart

3 kommentarer

 1. Wow, awesome weblog format! How lengthy have you been blogging for?

  you make blogging glance easy. The entire look of your web site is great, as well as the content material!
  You can see similar here najlepszy sklep

 2. Thank you a lot for sharing this with all people you really
  understand what you are talking about! Bookmarked.
  Please also seek advice from my website =).
  We will have a hyperlink trade contract between us I saw similar here:
  E-commerce

 3. Excellent article! I appreciate the thorough and thoughtful approach you took. For more details and related content, here’s a helpful link: LEARN MORE. Can’t wait to see the discussion unfold!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.