Oftast är vi vår egna största fiende och begränsning. Vår inre konflikt med oss själva, att vi inte alls kan eller att man ändå har misslyckats förut, sätter käppar i hjulet och får oss att stanna kvar i vår trygga komfortzon. Där vi vet att vi inte misslyckas. Där vi kan fortsätta med att må dåligt över att vi inte kan… Tänk om vi bara kunde börja tro på oss själva mer. Bli vår egna Bästa Vän, som tror, litar, stöttar och har tålamod med oss! Hur underbart vore det inte att alltid ha någon vid sin sida som tror på en? Som säger uppmuntrande ord så fort man känner sig på vilovägar eller omotiverad. Man skulle ju vara oövervinnlig, eller hur? Nån som alltid tror att man kan och fixar allt hela tiden! Underbart ju!

Men istället väljer vi att tro på vår oförmåga och tänker nedlåtande tankar om oss själva. Vad ful jag är, vilka tjocka lår jag har. Äh, det där fixar jag aldrig. Jag misslyckas jämt. Jag kan ingenting… osv

Hade jag haft en vän som sa sådana saker till mig kan jag lova att jag hade slängt ut den vännen med huvudet före!

Så mitt råd är att bli din egna BÄSTA VÄN.

En vän som har tålamod, accepterar dig för dig fullt ut, säger snälla saker, känner tillit till dig, tror på dig även när det är jobbigt. En som alltid finns där för dig och som tycker att hela du är fantastisk, hela tiden. För det är du

1 kommentar

  1. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.