Vad är det som gör att vi så gärna sätter in folk i fack? Att vi har fördomar om folk och dömer varandra på förhand utan att ens känna varandra? Finns de som är övertygade om att alla! Precis ALLA som tränar på gym,  redan är supervältränade och mest är där bara för att visa upp sig och putsa sina vingar framför alla andra! Mitt svar på denna fördom är; att ALLA olika typer av människor går på gym. Gamla, unga, tränade, otränade. Och hur tror ni förresten att de som ser vältränade ut, blev just vältränade?  För sanningen är inte att de vakna en helt vanlig månadagmorgon och bara helt plötsligt hade rutor på magen och en triceps hård som en cocosnöt! Som sagt, önska går ju alltid! 🙂  

Men ett plus ett blir faktisk två 🙂  Har jag lärt mig 🙂      

Rör man på sig och äter det som ens kropp och aktivitet kräver, så visar de sig! TRUST ME!

Men återigen. Livet består av SÅÅÅ mycket mer än bara träning och vad man stoppar i sig!!  Är ju många som tror att det är det enda som försigår i mitt huvud!  🙂 Ja, på riktigt! Var och varannan person delar gärna med sig av sin fettprocent, vikt och hur många gympass de gör varje vecka och vill höra min åsikt gällande om deras ovansida på bröstet ser symmetrisk ut med deras vader och liknande…. suck..! 

Jag bryr mig om människor! Hur personen framför mig mår!  Vill inspirera och få mina kunder och människor som jag möter, att våga ta steget och göra mer än de tror! INTE jämföra fettprocent och symmetri på konstiga ställen!!! 🙁  I DON´T CARE!

Bryr mig för mycket om människan! Individen.

Som sagt, försigår ju så himla mycket roliga saker ute i världen och finns så ofantligt mycket ball att prata om!! På alla plan! På ett humoristiskt, på ett djupt, på ett ytligt, på ett bakvänt, omvänt …ni fattar 🙂 Man kan prata film, böcker, hobbyes, teater, filosofi, historia, politik, känslor, resor, förhållanden, drömmar, mål, önskningar …allt och lite till! 🙂

There´s a lots of people in this world who spend so much time watching their health that they haven´t the time to enjoy it.  Josch Billings

1 kommentar

  1. Wow, amazing weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you made blogging look easy. The entire look of your
    web site is fantastic, let alone the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.