Desto mer man vill ha i livet desto mer kostar det! Den bittra sanningen som ibland känns som en en medvind och ibland som ett hårt slag i magen! Vi har alla olika förutsättningar. Så är det! Ibland kan man ju tycka att det känns heeemskt orättvist att någon vän man har kan stoppa i sig den ena efter den andra godsaken och bara vräka i sig mat och ända ha så där smala lår som man själv bara drömmer om! Eller någon som har sådär perfekt långt hår som man själv gärna hade haft. Känns det rättvist??!  Inte ett dugg! Men tyvärr är det en massa saker här i livet som är orättvisa! Och det blir inte ett dugg bättre av att man lutar sig tillbaka och gnäller över det kan jag lova!

Fokusera istället på det som går att påverka!

Det som du inte kan göra något åt! Släpp det!

Att älta och gnälla hjälper dig inte någonstans! Istället går det bara åt en massa onödig energi.  Energi som du kunde lagt på det som du kan påverka! Jag säger inte att det är lätt. Att det går på en dag eller kommer komma gratis. Att släppa taget om det negativa och istället lära sig att fokusera på det som går att påverka, är en ständigt pågående form då faktiskt varje dag är en ny dag! Du är alltid i början! Du måste bara ha tålamod med dig själv och våga tänka nytt. Inte hålla på och jämföra dig och besudla dina tankar med massa onödigt negativt!

                         ”Det minst egoistiska som du kan göra, är att älska dig själv.

                                   Tänk så mycket glädje du sprider omkring dig då!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.