Lättare sagt än gjort kan jag lova, att hela tiden se lösningar inte problem. Ha tålamod och fortsätta trots att resultaten inte kommer så fort man vill!

Jag skall ärligt säga att jag faktiskt inte trodde att jag skulle bli så påverkad av dieten som jag faktiskt blivit! Ytterligare en anledning till att jag ville ”utsätta” mig för en diet var för att jag vill bevisa att man kan gå på diet och fortfaran leva det liv man levde innan utan att behöva offra något. Fika med kompisar var och varannan dag, gå ut på krogen (ingen alkohol såklart) hitta på saker hela tiden, vara glad, pigg, social och kunna tänka klart! Jag inser nu att detta vad lättare sagt än gjort och att en diet inte går obemärkt förbi… 

Istället har jag svårt att sortera i hjärnan och minsta lilla problem kan känns tusen, biljoners gånger större. Humöret åker berg och dalbana och jag upptäcker sidor hos mig själv som jag inte trodde fanns, utan att överdriva! Att jag är otålig är ingen nyhet men att ha total avsaknad av tålamod i de flesta situationer var något nytt! 🙂 Min ork och energi mattas sakta men säkert av och jag kan mellanåt känna mig riktigt deprimerad och nere. Typ att allt jag gör bara känns meningslöst.

Fick till och med häromdagen en släng av att ”man -kan- lika- hoppa- över-  julen- i -år… önskar mig ändå inte något … och trycka i sig massa choklad och Jansson blir jag bara tjock av. Nä, i år struntar jag i Julen!” Va?? säger jag bara! Julen som är så härlig och underbar och plöstsligt vill jag bara strunta i den??!  Som sagt händer konstiga saker i min hjärna! Får väl äta en banan till helgen och se om jag tar mitt förnuft till fånga 🙂

Min bil pajade för övrigt igår.. suck och stånk! Innebär förvisso mer cardio. Har blivit mycket jobb de senaste nu vilket gör att det känns lite svårt att pussla ihop all cardio jag behöver för att få hårdheten jag behöver. Så i helgen skall jag åka och hämta en motionscykel! Cykla Nonstop fram alla braiga tv-program och vill någon tjöta så är ni välkomna medan jag sitter och cyklar 🙂 Snacka om att man kommer få myror i rumpan 😉

 För att sammanfatta att gå på diet. JA, det kostar! JA, du måste prioritera och offra en del tid. Sedan är det upp till dig om du tycker det är värt det och vad du siktar på. Desto mer du vill ha, desto mer kommer det att krävas av dig!

Hittade en gammal bild och det är när jag ser skillnaden som jag verkligen känner att det är värt all det slit jag lägger ner! (Kan ej ha dessa byxor längre då de är på tok för stora och mer ser ut som att jag satt på¨mig en potatissäck )

2 kommentarer

 1. Men visst är det så?! Man trodde dieten skulle vara annorlunda och lättare.
  Jag som vanligtvis är översocail är helt asocial och vill vara för mig själv heeeela tiden.
  Jaja, kort tid kvar, bara att bita ihop!
  Såg dig på gymmet häromdagen ju, ser bra ut, snygg som få!
  Kram på dig

  • Fast du är ju ändå ganska trevlig Jessica 😉
   Tack för komplimangen 🙂 Alltid kul att höra att ens kämpande syns 🙂
   Lätt att bli hemmablind;)
   Kämpa vidare nu Handsome!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.