Passion är en glöd, en drivkraft, ett brinnande intresse.  Passion är att våga. Det som vi älskar mest är även det som kan såra oss mest. Och det som ger oss mest glädje är samma källa till mest sorg. Först när du är beredd att ta smärtan får du skörda njutningen…

Vi behöver  alla Passion. Vi vill ha den! För utan Passion blir vi själlösa varelser! Men hur hittar man den? Lidelsen. Glöden. Suget. Är vi ens beredda att lida och måste det verkligen vara så smärtsamt?

Ont och ont men det måste finnas en längtan. En längtan som uppfyller oss. Ett sug som är så där starkt som när man är nyförälskad och verkligen måste stålsätta sig för att inte krama sönder den man är förälskad i. (Helst hade man ju egentligen bara velat ligga kvar i sängen och ”gosa”  🙂                              

Passion. Ett brinnande intresse. Har du någon sån?  Ett sug. En glöd  (och då syftar jag inte på en förälskelse ;) Eller är du allt för upptagen med att vara upptagen? Har du frågat dig själv vad du faktiskt skulle vilja göra om du hade all tid i världen och obegränat med pengar? Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas??

Jag har till exempel i flera års tid tänkt tanken att det vore kul att åka till Los Angeles och jobba som Personlig Tränare. Visst, kul men ingen brinnande längtan. För hade jag verkligen haft den där längtan, hade jag för längesedan köpt mig en flygbiljett, packat väskan och dratt till USA och testat lyckan. Men finns inte längtan så är det inget att slösa tid på. Ingen Passion, ingen glöd.

Så hitta din passion och ge dig hän!

Vill du komma i form gör det passionerat. Med inlevelse och glöd i varje moment! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.