Hopp, då hade man gjort det … och nu då?  😉

Att slita så hårt, lägga ner så mycket tid, många tårar och svett för att till slut nå sitt mål är både roligt och utmanande men också överjävligt (ursäkta franskan!)

Men så plötsligt är man där! Efter flera månaders slit (eller snarare åtta veckor), massa veckors planering och många timmars förberedelser har man slutligen nått sitt mål!  

Jag står bakom scenen och väntar på att höra mitt namn. ”Nu gäller det!” Mitt namn ropas ut och jag stegar ut på scenen i min svarta bikini på mina höga klackar och möts av varma strålkastare, allvarliga domare och en vimlande publik. ”Fasen va kul och än är jag inte svimfärdig, tur!” tänker jag och fortsätter smila 🙂 Tur man har ett så naturligt-fejk-leende 🙂 Att le i tio minuter är jobbigt för den som inte visste det!

Kan ju passa på att säga att det faktiskt inte är en dans på rosor att inte ha en uns energi i kroppen och ändå kunna spänna alla muskler i kroppen, se glad ut och samtidigt göra det så det på ett snyggt sätt!! Lättare sagt än gjort vill jag lova! Själv hade jag inte druckit något sedan fredagen vid lunchtid (tävlingen var på en söndag), inte ätit en kolhydrat på en vecka och på morgonen hade jag endast ätit två förskrämda ägg. Att jag ej kände mig svimfärdig på scenen gladde mig! Ja, med facit i handen kommer Fröken Frida åtminstone behöva 10 veckor för att toppa formen i lagom takt och inte behöva stressa med att gå ner 3,5kg sista veckan som jag gjorde nu! Det är inte särskilt ultimat för kroppen! Samt med en 10 veckors diet kan jag ha råd med att ladda på med kolhydrater och på så vis ha ork att kunna posera på scen. Jag måste ju få skylla på något att mina poseringar inte satt som ett smäck 🙂

Men man klarar av mer än vad man tror och med den här dieten bevisade jag det för mig själv varje dag i åtta veckor! Därför känner jag mig otroligt nöjd med mig själv och jag vet att nästa diet kommer gå som en dans på rosor! För klarade jag att ta mig till den formen som jag gjorde, med de förutsättningar som var, SÅ KLARAR JAG VAD SOM HELST!

 

6 kommentarer

  1. STORT Grattis! Underbart skoj att se att det fick vägen för dig!
    Tagit bort min Facebook så fick passa på att gratulera här i stället.

    Mycket lycka till dina kommande utmaningar 😉

  2. Är otroligt imponerad Frida. Du ger dig verkligen inte och du firar när du når i mål. Inspirerande!
    /Sofia

  3. This was both informative and hilarious! For further reading, check out: LEARN MORE. What do others think?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.