Fokus är A och O när du är på väg. På väg var?  Vart du än ska, menar jag på!

Som jag skrev i mitt förra inlägg när jag lät andras baksida lår uppta mina tankar, uppta min uppmärksamhet, uppta mitt fokus bort från min träning!!! Hade jag bara hållt full fokus på MIN träning, på det jag gjorde just där och då!  Min andning, kontraktionen i muskeln, min teknik, behålla en stark bål genom varje rörelse! Ta i till max. Känna att detta var ett viktigt pass som skulle ta mig ytterligare ett steg närmre mitt mål!  Hade jag BARA bombaderat min hjärna med dessa tankar hade aldrig mitt fokus glidit iväg och jag hade aldrig hängt upp mig på andras lår!!

Eller har jag fel??

Så med andra ord kan vi vara överens om att ha rätt tankar. Vill säga, boosta sig själv med positiva tankar för att hålla fokus, är av stor betydelse för att få ut mesta möjliga av sin träning.

Just nu befinner jag mig i Norge på utbildning och jag måste ständigt påminna mig själv om mitt mål då jag äter min minikeso till frukost medan de andra äter nybakat, ljuvligt bröd med diverse pålägg och juice till frukost. När de andra äter god köttgryta med potatis, varma mackor och äppelpaj till efterätt och jag öppnar min tonfiskburk. När de andra sover fridfullt 05.45 och jag bylsar på mig lager efter lager med kläder, för att inte frysa ihjäl då jag beger mig ut i kalla (-20grader)snöiga och mörka Norge för att bränna fett! Är det en jävla pina eller känner jag att jag är ett steg närmre mitt mål efter promenaden än vad jag var innan??!

En stark målbild och full fokus är det som gäller när det är drygt 6 veckor kvar innan jag skall stå på scen och vara i min livsform!

5 kommentarer

  1. grym disiplin du har =)
    men nu e det dags å fara hem till gbg igen så vi p ågymmet får lite inspiration 😉

  2. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.