Så fixar du formen, får en snyggare rumpa, bränner mest kalorier osv, med minsta möjliga ansträngning!!  För att anstränga sig är ju jobbigt! 😉

Jag har listat 6  av Aftonbladets Hälsoartiklar med diverse tips om hur man kommer i den perfekta formen! Artiklarna riktar sig till den som är lite bekväm 😉 Får se om du fastnar för någon 😉

1. Så fixar du drömrumpan -utan att lyfta baken (varför har ingen sagt de tidigare, så hade jag sluppit att göra alla dessa knäböj och utfall)

2. Vill du öka din fettförbränning – börja motionera (jaha, jag som trodde dne ökade av sig själv!)

3. Tappa 5kg på fem snabba minuter (jag måste gå och testa med en gång! Fem minuter har jag allt över om 5kg fett försvinner. För det är väl det de menar?)

4. Fika smart – gå ner i vikt ( Äntligen har de tagit fram kaffelatte och  muffins med minus kalorier! Toppen! Mera latte till folket!!)

5. Maten som bränner fett – kolhydrater, fett och protein (trodde man brände fett när man rörde på sig, så fel man kan ha!)

6. Ät som vanligt och gå ner i vikt – rör på dig lite mer ( åh, jag som hoppades på ”ät som vanligt utan att röra på dig och gå ner i vikt!”)

Jag vill bara sammanfatta med att säga att det inte finns några genvägar. Utan det handlar om kalorier in, kalorier ut! Sedan är det viktigt att du förser din kropp med så bra kalorier som möjligt så att du får i dig alla mineraler och vitaminer som din kropp faktiskt behöver för att fungera optimalt!

Man kan diskutera i en oändliget vad som är den absolut bästa kosten. Absolut inga kolhydrater. Lite kolhydrater. Mycke fett och protein. Inge fett osv. Som jag så ofta säger, våra kroppar fungera och har olika behov, beroende på vad man gör. Vill säga hur ofta tränar du och med vilken insensitet? Har du ett stillasittande jobb eller ej? Har du mycket eller lite muskler? Och vad tycker du om att äta? För att leva på tonfisk och ris tillfredsställer då inga smaklökar kan jag lova!

För glöm inte, träna och att äta gott är faktiskt ganska underbart och är båda saker som får oss att må riktigt bra! För finns det något bättre än att i goda vänners lag äta gott och njuta av livet?? Själv kommer jag i alla fall inte på något 🙂

”Nöjd levnad. Äta litet. Dricka vatten. Roligt sällskap. Sömn om natten. Käckt arbeta. Lägligt bo. Stillhet någon stund om dagen det är lagen för min hälsa och min ro” Olof Von Dalin

11 kommentarer

 1. Ja visst kan rubrikerna och texterna vara lite roliga ibland

 2. Pingback: Bra tips? | WellnessFight - Träning & Hälsa

 3. Dagens tips:
  AIDS-Loppet som är den 22 maj på Gärdet, Stockholm. Det kostar 150kr att delta och avgiften går oavkortat till UNICEF.

  Det är läkarstudenter från Karolinska Institutet som anordnar loppet helt ideelt. Förutom loppen i sig är det lite folkfestkänsla med uppträdanden och mingel. Man kan springa 5 km eller 10 km.
  Spana in mer på http://www.aidsloppet.se

  mvh
  Susanna

 4. finns inga genvägar som helst på att nå dit man vill, det är hårt slit samt planerande av både kost och träning =) That´s it!

 5. Tips på hur du fått en så snygg mage?

 6. Vad tränar du för att få den grymt fina magen?
  Jag tränar crosstraining ca 3 dagar i veckan 1 timmar och gör massor med magövningar. Försöker äta nyttigt!

  Har fått mer magmuskler, men allt gömmer sig under fettet..Vad göra?

  • Hej Anna! Och tack för komplimangen 🙂
   För att få fram magmusklerna är det precis som du skriver, måste man bli av med fettet!
   Själv hålller jag en ganska strikt kost och tränar en hel del. Både styrka och kondition.
   Maila gärna om du vill ha hjälp med kosten.
   För det spelar ingen roll hur mycket du tränar, om du inte blir av med fettet på magen så kommer aldrig sixpacket fram 😉

 7. I found this article both informative and enjoyable. It sparked a lot of ideas. Lets chat more about it. Click on my nickname!

 8. You have mentioned very interesting details! ps decent web site.Raise your business

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.