28. maj 2011 · 12 comments · Categories: Träning

Japp sommaren närmar sig med stormsteg (vilket är svårt att tro då regnet står som spön i backen men håll ut, den  kommer!) Folk är fortfarande riktigt träningssugna och vill verkligen komma i form innan bikinisäsongen sätter igång på allvar. Med andra ord har jag att göra vilket är jättekul! Så länge blodsockret inte hamnar nere i fötterna, för det får givetvis mina PT kunder betala för 😉

Har har ni ett exempel på hur det kan kännas efter ett pass med mig, som en av mina kunder så vänligt delat med sig av ;  PT passet från helvetet

Hursomhelst, att jobba på sin form för att sedan luta sig tillbaka och bara frossa i rosévin, grillat och inte röra sig en millimeter på hela sommaren. Utan bara förflytta sig mellan solstolen och kylskåpet då man skall hämta sig en kall öl. Är inte så smart. Blir så jobbigt att komma tillbaka till träningsrutiner när sommaren är slut då man antagligen både gått upp i vikt och blivit klenare.

Jag har full förståelse att man är bortrest eller  inte alls känner för att gå in för att träna. Är man ledig så är man! Just därför rekommenderar jag att man skaffar sig en TRX. Den kan du nämligen ha med överallt och göra hur många olika övningar som helst med!

TRX träning är lite som ett kinderägg brukar jag säga! TRX är ett paket där du alltid har med Dig själv, Din träning och får väldigt bra resultat oavsett vilken nivå du är på 🙂

Här kommer några övningar

httpv://www.youtube.com/watch?v=k1n1mfXfXlk

 

12 kommentarer

 1. Anna Pettersson

  Åh vad jag saknar att bli plågad av dig Frida!!

  • Frida A. Werander

   Men det är väl bara att vi får se till att jag får plåga dig lite snart då 😉

 2. Suveränt med videblogg om TRX. MER MER MER övningar. Tänkte köpa och köra i sommar och tips på övningar efterfrågas!!

  • Frida A. Werander

   TRX:en är grymt bra att ha! Smidig att ta med sig när man reser bland annat. Finns inga ursäkter längre för att inte träna 🙂 Mer övningar kommer 😉 Vill du köpa en kan du beställa via mig. Bara att säga till!

 3. Hej! Vad roligt att hitta till din blogg. Hoppas du hade lika roligt på kettlebellkursen som jag hade!

 4. Bra jobbat, fortsätt med det. Bra artikel, jag gillar det verkligen interesting.Give mer information om detta ämne. Ingår fler saker i framtiden i denna blogg.
  Älskar den här bloggen, hålla upp den stora arbete önskar er all lycka

  • Frida A. Werander

   Hej hej! Lovar att det kommer komma mer:) Så håll utkik min gode vän!
   Kul att du gillar min blogg:)

 5. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

 6. This article had me laughing and learning! For additional insights, check out: EXPLORE NOW. Any thoughts?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.