13. maj 2011 · 25 comments · Categories: Träning

Idag var det fotografering, vilket är en skräckblandad förtjusning. Man vill ju se perfekt ut!  Är väl ingen som gillar att bli ful på bild!   Men perfekt är ändå perfekt. Vill säga. Då får man inte ens se lite ful ut någonstans! Och då känns det ju med ens lite mer orimligt faktiskt!

För jag är ju inte perfekt och långt ifrån tävlingsform. Så vet ni vad jag gjorde?!  Jag bad fotografen om ursäkt för att jag var i så dålig form!

 Är jag knäpp eller?! Ja, jag får nog säga att jag är det!! Be om ursäkt för hur jag ser ut!! Hade en kompis berättat det för mig hade jag gett henne en örfil för att få henne att inse hur korkad hon är! Och dålig form?? Hmm.. Ens form bedöms knappast i ens fettprocent!!! Tänk att till och med jag, som är så klok, måste påminna mig själv om såna saker! 😉

Men varför gör vi tjejer så?? Ber om ursäkt för hur vi ser ut? Skäms och är missnöjda för att vi inte går runt och ser ut som perfekta skönheter hela tiden?! Som om våran ändå funktion här på jorden är att agera objekt för allmän åskådning och bedömning. Löjligt om jag får säga mitt! Sen kan jag ju inte påstå att jag är så mycket bättre 🙂

Men folks beteenden underlättar faktiskt inte ibland. Var till exempel en killkompis som nöp mig i sidan härom veckan och sa att det va en massa fett där. Inte ok… 🙁

För det första; Tror han inte jag är vet att det är fett där??! För det andra; Är ju det jag kämpar för att bli av med!! Och för det tredje; Har man inget snällt att säga kan man lika gärna hålla tyst!!!

Jag blev i alla fall jätteledsen för kommentaren och kände mig kass och fet. Visst, jag tävlar i en sport där min kropp och fettprocent bedöms men det är ju på tävlingsdagen det bedöms då jag har slitit i timmar för att ta mig till den formen. Samt att det är objektiva domare som bedömer min form i förhållande till andras.  Sedan är jag en kurvig tjej som gillar söta saker 🙂 (söta saker trivs framförallt på rumpa och lår har jag märkt… )

Och eftersom  jag är en sensitiv tjej undanbedes otrevliga kommentarer om bilden på mig i bikini! Jag vet att jag inte är perfekt men du behöver faktiskt inte påminna mig! 🙂

25 kommentarer

 1. Matilda Reutenberg

  Jag tycker du e jätte fin Frida!!!!!

 2. Frida du e ju knäpp du du har hur grym kropp som hellst hade jag haft sån kropp hade jag gått i bikini hela dagarna 😉
  å elak kille det va inte snällt av honom =(

  • Blir kallt att gå i bikini hela dagarna. Möjligtvis halva;)
   Ja det va väl inte den bästa komplimangen jag fått i mina dagar! 🙁

 3. Frida! Du är såå snygg!

 4. Tänk att vi kan vara så otroligt taskiga mot oss själva…be om ursäkt för att DU är i dålig form… När man ser det utifrån skulle jag kunna vara den där som ger dig örfilen. Många örfilar…:)

  Grymt snygg bild på en tjej med sjukt snygg utsida och en ännu bättre insida!

  • Ja en rejäl örfil hade jag allt förtjänat!!
   Det är bara att klippa till nästa gång vi ses Anna;)
   Octh oavset vad folk säger så är det faktiskt insidan som räknas även om det är lätt att hänga upp sig på utsidan!
   Kram!

 5. Att be om ursäkt för hur man ser ut är inte BRA!!!!!
  Kanske en kritiker (avundsam) eller någon annan idiot skulle upptäcka något då.
  Frida,,,, du äger.
  Bli sams med din kropp o den gör som du vill.
  Kramar i mass

  • Frida A. Werander

   Lovar du att kroppen gör precis som jag vill, om jag blir superduper kompis med fettprocenten;)
   Kram!

 6. Men, du är ju jättefin ju!!! 🙂
  Otroligt söt, vacker, sexig och bara så vacker!!
  Är hon singel? Hur får man dejta dig i så fall? Vi kan ta ett pass på gymmet, en promenad i solen eller en fika på stan (cola light med citron är oxå fika 🙂 ) 🙂

  Kram

 7. Tränade samtidigt som dig på almedal idag och tänkte bara inflika att det inte är några fel på din form vilket du iofs förmodligen vet om. Det är inte direkt hållbart att gå runt i tävlingsform hela tiden. Speciellt inte när man gillar söta saker 😉

  Vart fotade du dig?

  Bra böjt förresten!

  • Frida A. Werander

   Du har rätt Andreas, som tjej är det desto svårare att gå runt i tävlingsform jämt då vårt fett sitter där av en anledning!
   Visst e jag grym i böjen;) Å söta saker och för att inte glömma BRÖÖD är ju himla gott! Fansitesar redan om den goda hotellfrukosten jag skall äta på Lördag när jag är i Sthlm! Mums!!
   Fotade mig hos en kille som heter Niclas Lundin

 8. I mina ögon är du vacker oavsett oavsett om du väger några kilo plus eller minus! Så det så 🙂

 9. hemlig beundrare

  Du ser riktigt bra ut o har riktigt bra form tänk på det ingen i perfekt men du e inte långt ifrån, Ha d gött frida

 10. Jag tycker du är supersnygg på bilden 🙂

 11. Wow, vad många goa kommentarer du fått Frida.
  Vi kan byta kropp en dag om du vill 😀
  Jättesnygga foton!

 12. Men du!?!? Jag hade bytt any day 😉 Du är smoking hot!
  Grattis till cert förresten 🙂

 13. Du är verkligen kanonsnygg!

 14. Alltså… jag är ingen träningsmänniska… i grunden. Men jag har har lyckats gå ner 17 kg till 82 på LCHF (5,5 mån och jag är 191cm) utan att förlora en massa muskler, tvärtom, kanske mycket beroende på att jag samtidigt tränat en del samtidigt (på Sportlife :). Men jag måste säga att jag tycker du ser helt fantastisk ut. De flesta tjejer som deffar sig tappar även sina kvinnliga former men inte du, som jag trycker. Istället upplever jag dig som hur man verkligen SKA se ut som ”urtypen” för homo sapiens. Haha. Du är inte i dålig form, du har perfekt fettprocent i mina ögon, lägre och det ser tanigt ut. Jag är ju ingen officiell domare men du får högsta betyg av mig. Kanske ska anlita dig som PT framöver.

  • Frida A. Werander

   Haha! Vilket härligt inlägg av dig Patrik! Tackar och bockar så hjärligt över dina komplimanger:)
   Du är så välkommen att höra av dig när du känner dig redo att ta din träning och dina resultat till en ny nivå:)
   Men imponerande av dig att gå ner såpass mycket! Du skall vara stolt! 🙂

 15. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.