14. juni 2011 · 2 comments · Categories: Träning

Har du någon aning om vem du är? Vem du vill bli? Vart du är på väg? Och vad du vill uppnå i livet? Om du inte vet det tycker jag att det är hög tid för dig att sätta dig ner och ta dig en allvarlig funderare.

 Du kanske till och med måste dra åt handbromsen i livet för att återta kontrollen och inte bara låta pengar, tid, saker och andra personer styra ditt liv. Du måste ta kontrollen över ditt liv och komma till insikt med vem du egentligen är och vad du faktiskt vill. Annars lovar jag att du vid ett senare tillfälle just kommer att ångra, att du inte stannade upp någon gång i ditt liv, för att känna efter om det verkligen är ”det här som är livet” och att allt inte bara snurrar på okontrollerat utan att det faktiskt är du som håller i rodret.

”Att hoppas är att riskera smärta, Vi kan ångra sådant som vi vi gjort, men att försöka är att riskera misstage. Det läks av tiden, det är värre med sådant som ångrar att vi inte gjorde”  Sydney J. Harris

Själv har jag alltid varit ganska orädd i livet. Vill säga att jag inte låtit rädslor hindrat mig från att göra sådant som jag vill. Tänker istället problemlösning och hur jag skall kunna förverkliga det. Kan jag göra det själv? Behöver jag ta hjälp av någon? Vem i så fall. Vilka resurser krävs och hur mycket tid behöver jag lägga ner. Och viktigast av allt. Är jag beredd att göra det som krävs??

Här är några tips för hur Du ska börja våga vinna…

-Ge inte upp. Det som är värt att sträva efter kan bara indrias med en enorm enveten uthållighet. Du kanske frestas att ge upp när det känns för jobbigt. Men på toppen ter sig allt annorlunda och har du en gång kommit dit återfår du snart perspektiv och energi.

– Underskatta inte din förmåga när du står för svårigheter eller uppförsbackar.

– Var rak och enkel. Häng inte upp sig på strunt saker och låt onödig energi störa dig. Det är ingen skam att försöka och misslyckas och försöka igen.

– Ta ett steg i taget. Allt som är viktigt uppnås genom att man tar små steg framåt. Fokusera på steget framför dig så undviker du många hinder. Ta det steget och sedan nästa och nästa och nästa…

– Skapa positiva visioner. Måla upp en inre bild av vad du vill komma och förreställ dig hur du tar dig dit, att du är på den väg du verkligen vill vara, du gör de saker du verkligen vill göra och du genomför dem precis så som du hade tänkt dig med glädje, självförtroende och precision.

– Fokusera, fokusera, fokusera. Bara när du koncentrerar dig helt och hållet på vad du håller på med, kan du prestera efter din maximala förmåga!

DU BLIR ALDRIG EN VINNARE FÖRRÄN  DU BÖRJAR TÄNKA SOM EN VINNARE!

2 kommentarer

  1. Många sanningar i det inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.