Fantastiskt, lärorikt, överjävligt, jobbigt, ledsamt, roligt, känslosamt, spännande ….och så mycket mer denna helg i Karlstad. Bara för att beskriva några ord av;      Min debut i SM i Athletic Fitness 🙂

Det är med ett stort, leende på läpparna jag skriver det här inlägget. Timbuktu strömmar ur högtalarna och en stor  kopp, svartvinbärsthe står på skrivbordet… behöver jag ens säga att jag sjunger med 😉   

Jag känner mig otroligt nöjd och upplyft efter den här tävlingshelgen. Men det var minst sagt Mental Träning på hög nivå!! Jag åkte dit med vetskapen att jag skulle möta Sveriges bästa tjejer men jag hade mina egna mål uppsatta! Gällde bara att jag fokusera på mig själv! Hålla mina tankar i schack och inte börja jämföra min form och prestationer med de andras!

Ååååh… lättare sagt än gjort mina vänner… dessa grymma tjejer och så lilla jag…  kan ju bara tilläga att tömningen, fyllningen (tömma sig på kolhydrater för att sedan ladda på med kolhydrater för att orka prestera) inte alls gav det utslag som jag hoppades på. Jag vart en svullen, blöt, svamp istället. I andra sammanhang hade det kanske varit gulligt men inte den här dagen…  :/

Men NU var jag där! Det var NU som gällde! Ingen tid för att tvivla eller tveka! Dagen jag tränat inför i 10 veckor var HÄR!! Det var NU som gällde!

Bra musik i öronen. Gå in i sin värld. Tänka rätt tankar. Fokusera. Hitta känslan av att vara stark, grym, snygg, bäst. Hitta den känslan och sedan låta känslan växa och växa inom mig tills det bara fanns den sanningen! (Testa! Jag lovar att Du kan hitta den känslan!)

Jag var inte bäst i fysiken, chinsen, dipsen, hinderbanan och nådde inte ens mina uppsatta mål. MEN jag gjorde det! Jag klev ur min komfortzon, utmanade mig själv och genomförde det vilket jag är jävla stolt över!!  Tittar på min blänkande pokal och blir bara såå revanschsugen!! 

Min motivation är på topp och nästa mål är SM i Body Fitness den 2-3 Oktober i Västerås!

KAN JAG SÅ KAN DU!

9 kommentarer

 1. Måste vara en härlig känsla att stå där med en pokal

 2. ska du tävla i Body fitness på sm?

 3. skitbra jobbat tjejen! var själv med 2009 och det är inte en enkel match att tömma sig för att sen orka med alla dessa moment krävs en hel del så att bara ha varit med och genomfört denna tävling är kanon!
  lycka till på SM

  /Rebecca

  • Frida A. Werander

   Åh tack för din kommentar Rebecca:)
   Ja det var verkligen ingen dans på rosor men jag gjorde det! Så nu är det bara att sikta på nästa mål!
   Skall du köra igen?
   Håll tummarna för mig på SM;)
   Kram

 4. Såg du anmält dig redan, roligt! Vad modig du är, jag fegar med anmälan ett tag till hihi. Visst är det värt allt slit och alla tårar när man står där på scen och vet att hur mkt hjälp man än fått så är det bara en själv som kan tugga och svälja maten, bara en själv som kan röra på benen och lyfta vikterna. Det är verkligen en boost för en själv!
  Kör på, nu jäklar ska vi komma i bättre form än någonsin. Pusha varandra och HA KUUUUL!!

  • Frida A. Werander

   Klart du ska köra Ida!! Vi tävlar mot oss själva och det kommer alltid finnas saker att förbättra och man lär sig något varje diet! 🙂
   Lova att du anmäler dig det första du gör i morgon nu Ida!!!
   Vi ska bli så galet fita;)
   Kram på dej!

 5. Wow, marvelous blog structure! How long have you been running
  a blog for? you make running a blog look easy.
  The whole look of your website is fantastic, as well as the content material!

  You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.