Vi strävar alltid efter mer och mer. Vi tror att vi finner lyckan OM vi BARA har ett perfekt arbete, jobbar mindre, är snyggare,går ner 5kg, får större bröst, vinner en miljon och så vidare och så vidare..

Vill du börja träna? Vänta inte! Hoppa i träningsskorna och ut och spring eller gå. Tänk inte, äh, jag gör det i  morgon. Gör det och känn känslan! Känn vad underbart skönt det är och vad fantastiskt att du är så duktig och gör det. Var stolt!

Genom att leva och agera NU! Bildas lycka helt utan en massa måsten, krav och misslyckanden!

Sluta jaga lyckan och Tro att… Men Om jag hade..

Ta istället ansvar för ditt liv, din kropp, dina känslor och dina handlingar. För det är nämligen du som äger dom! Det du känner inom dig, vill säga, din utstrålning, ditt agerande och euntiasm kommer att smitta andra!

Ta ingen eller inget för givet. Tala sanning. Gör ditt bästa. Var sann mot dig själv och se till att ha riktigt roligt på vägen!:)

Själv var jag på Kolmården i början på veckan! Åk dit säger jag bara!! Så fantastiskt! Få se alla dessa underbara djur och få vara så nära naturen gör att man verkligen njuter av att vara i nuet. Två av mina drömmar gick i uppfyllelse denna resa.

Klappa vargar och delfiner…

Jag kan faktiskt inte riktigtbeskriva känslan då det för mig är så stort och fantastiskt! Men jag kan sammanfatta det med att jag inte ville vara någon annanstans, än just där!  

På bilden till vänster sitter jag inne i varghägnaden med 9 vargar och klappar på en av dom. En riktig pulshöjare… Pulsen gick upp rejält, särskilt efter att en varg bet mig… Läskigt…

Så njut av livet!

För det livet handlar faktiskt inte bara om att pengar, karriär, utseende och yta! Tänk på vad du vill tänka om dig själv när du är 90 år och sitter i din gungstol och gungar och tittar på dina barnbarn, och barn. Vad kan du berätta att du har gjort, minns och upplevt?

Jag har i alla fall blivit biten av en varg.. 🙂 

 

7 kommentarer

 1. Bra läsning som vanligt på din blogg frida =)
  ska nog försöka få med några och åka dit..
  dock tror jag inte jag kommer bli biten av vargen som bet dig, han va nog bara sugen på lite lammkött 😉

 2. Mycket bra inlägg 🙂

 3. Klockrent! Det där är något man behöver påminnas om. Och särskilt det om ens eget ansvar, att inte skylla på omständigheter eller andra människor utan göra det bästa av sitt liv!

  • Frida A. Werander

   Precis Camilla!!
   Man skall sätta ett högt värde på sig själv och inse hur fantastisk man är OAVSETT om man har rutor på magen och är uppklädd till tänderna eller glider omkring med ett myskilo i sina underbara mjukisbrallor:) OAVSETT så är man jävligt bra hela tiden:)

 4. This article had me hooked! For those curious, here’s more: DISCOVER MORE. What are your thoughts?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.