Ibland undrar jag om jag är lite tokig?! Fixa håret, naglarna, rolla huden så den blir superbrun. Sedan skall jag på skyhöga klackar och en svart, minimal, bikini (som tur är täcker halva gluteus, så oroa er inte!) stå på en scen och få mitt utseende och min kropp bedömd!!!?? Är jag alldeles riktig som utsätter mig för det här frivilligt??! Vad är det förresten jag ska göra kanske ni undrar? Jag ska till helgen tävla i SM i Body Fitness i Västerås! 🙂

Jag ser verkligen fram emot att tävla och ha roligt! Det är alltid en skön känsla att nå ett mål för att sedan trava vidare mot nästa! 🙂 Mitt mål är att ha en sund, fit kropp, kunna prestera, må bra, se bra ut och ha ork och lust att tävla och göra allt annat kul i livet som jag vill! 🙂

Förra helgen tävlade jag till exempel i något som heter Tactical Strenght Challenge, där hur man ser ut,absolut inte spelar någon roll! Skönt! 🙂 Jag trivs bäst i mina träningskläder eller mjukisbyxor och någon skön hoodie! Den här tävlingen handlade helt om prestation och jag får säga att jag kände mig nöjd med min insats. Hittade lugnet och den rätta attityden, så som jag vill att det skall kännas på tävling. Pirrigt men ändå fokuserat! 🙂

Jag har nämligen lite svårt med att hålla fokus så fort det är mycket annat som händer och framför allt i en rörig miljö. Så att tävla är ett utmärkt sätt att öva upp bättre koncentration!

Brukar säga, att det är tur att jag inte är golfare!

Tävlade även för några veckor sedan i en Mini Fitnes Five tävling i Lerum på gymmet Life. Jättekul och jobbigt och jag knep silver 🙂 Guldet gick till vän och adept Louise Frosthammar, som jag coachar till Decembercupen i år! Vilka förutsättningar hon har och jag kommer inte bli ett dugg förvånad när hon står högst upp på pallen! 🙂

Själv kommer jag att köra Body Fitness på Lucia. Måste ju kunna jämföra min utveckling från förra året:)

I övrigt så suger jag lite på om jag ska köra VM, då jag har fått förfrågan om att representera Sverige i en Toneklass i England. I en sådan Toneklass får man inte ha vare sig för mycket muskler eller ha för lite underhudsfett, så passar mig väldigt bra! 🙂 Får fundera vidare och se hur höstens planering ser ut då jag även är sugen på att köra kval i Styrkelyft samt att jag skall gå en Stand-Up kurs i Stockholm för att utvecklas mer inom komedi, så att säga. Kommer köra ett gig den 9 oktober på Big Bens scen i Stockholm. Kul, kul och jag hoppas på att dra lite nytta av min Götteborska 😉

Har även ett kul samarbete med Elitidrottaren Robert Kronberg  och hans koncept Kronbee, som snart skall lanseras, samt att det händer en massa spännande inom PT på Sportlife nu!

Mitt mål är att förverkliga allt som jag vill. Alltid se möjligheter i allt och sträva framåt!

För jag lovar att Du kan såå mycket mer än Du tror bara Du kliver ur din komfortzon!

Kliv ur Din zon och ta sen en chokladbit 😉

Love & Inspiration!

1 kommentar

  1. Bra inställning där Frida! Med den attityden och hungern för utveckling som du visar upp så kommer du inte bara utvecklas mycket som idrottskvinna utan även som person. Det skall bli kul att coacha dig till framgångar framöver :)! Kör hårt och njut på SM! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.