Idag startar samarbetet mellan mig och elitidrottaren Robert Kronberg, svensk rekordhållare på 60 och 110 meter häck och över 10 års karriär inom världseliten! (visslande ljud) 

 Vårt samarbete handlar om att föra friidrottens helhetstänk samman med fitnessvärlden. Vill säga att man genom en ren och hälsosam attityd till träning och kost kan nå mer långsiktiga resultat.
Samt bli allround/genomtränad, stärka sin självkänsla och våga tro på sig själv!
!  

Robert Kronberg driver företaget  kronBee by KRONBERG tillsammans med Henrik Bramsved som anordnar träningsresor till Fuerteventura, där de tar med sig några av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna, Malin Ewerlöf Krepp, Mattias Sunneborn, Maria Akraka, Mustafa Mohamed. Resan vänder sig till de som gillar att träna och som vill ta sin träning till nästa nivå, tänka utanför ramarna och utveckla sig själva. De ger ett elittänk på motionärsnivå helt enkelt. Många motionärer fastnar i sina träningsrutiner och tappar stegvis motivationen till sin träning. kronBee erbjuder en bred övningsbank från friidrottens olika träningsläror (sprint, hopp, löpning) samt mentala verktyg för att man skall kunna utvecklas både i sin idrott och förhoppningsvis som människa (Håll utkik efter kommande tävlingar…)

Japp, så idag är det dags att lämna mitt vanliga trygga sätt att träna på och börja träna som en riktig friidrottare….  Va!?, kanske ni tänker nu! Hon som är skolad i gymvärlden med maskinträning, superset (gymsnack) magrutor, stora biceps, BetterBodies- kläder, proteinpulver och dieter! Allt det där stereotypa inom fitnessvärlden! 😉

I över 10 år har jag styrketränat och min kropp kan och känner igen det där som ett rinnande vatten plus att den utseendemässigt har anpassat sig efter den typen av träning. Jag kommer helt enkelt att gå ifrån den klassiska gymträningen och hårda dieten som annars görs inför fitnesstävlingar. Istället kommer Robert ta hand om min fysträning, utifrån kronbee konceptet, sammanfört och ihopmixat med fitness och mitt första eldprov är den 3 december på Svenska Mässan i Göteborg då jag skall tävla i Body Fitness och visa upp en ren och hälsosam fitnesslook. TRAIN LIKE ATHLETES BE FIT, kort sagt!

Följ min resa och min utveckling och ta del av nya träningstips 🙂

3 kommentarer

  1. Skall bli riktigt intressant att följa

  2. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.