Jag har tävlat i SM i Body Fitness!  🙂 Roligt, overkligt, roligt, nöjd, upplyft, motiverad och trött! Alla möjliga känslor och tankar för att beskriva dessa dagar!   Känner mig nöjd med min prestation och min form! Alldeles lagom och fin. Precis så som Fitness ska vara i mina ögon:)

Vann jag? kanske du undrar.  Nä, det gjorde jag inte och jag gick faktiskt inte ens vidare till final. Trist, givetvis men i SM är de tävlande väldigt rutinerade samt att en ”hårdare look”, än mina mjuka kurvor önskas helt enkelt! 🙂

Mer bilder och info kommer snart. Ska bara hinna landa lite och förbereda lite saker inför morgondagen samt After Fitness Brunchen på Ritz i morgon, vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Vänner, familj och kunder som kommer för att äta, prata och mingla med mig och varandra mellan mina tävlingarna. Mysigt!:)

Men anledningen till att jag skriver är för att jag vill passa på att tacka alla som funnits där för mig på resan till min debut i SM i Body Fitness.

Störst tack vill jag ge till finaste vännen och coach, Effie Tagaras. För allt! Från början, till slut. För att du finns där när det behövs. För att du är du och min pålitliga, hjälpsamma, ängel.  Tack Szofia Jacobsson, på Follow Me. Vad vore jag utan dig! Du är en klippa och jag är så glad att jag funnit dig! Ser fram emot många fler spännande projekt med dig! Tack mamma, för allt fix, förståelse och färdiga matlådor! Tack för stöd, Robert Kronberg.  Tack Anders Lundgren, för bollning med kost. Tack Anosh Sheytan, för att du inspirerar. Erik Fransson, för att du är en god vän. Tack, Caroline Johansson, underbara, människa, som är så rar och som får mig att se strålande ut;) Tack, Katarina Salesjö med familj. Ni är underbara och jag älskar varenda en av er! Ni är min andra familj! Tack Noordjan Svedin, du finns alltid där när du behövs och jag vet ingen som jag har så roligt med! Tack, Robert Lindberg på TICK, för att du låter mig testa mina vingar. Tack Örjan Olsson, finns ingen bättre att snacka business med;) Tack, Stefan Odelberg, för att du alltid är glad och får mig på glatt humör. Tack Robert Klein Brax, min chef på Sportlife och ett jättestort tack till alla mina förstående kunder, vänner och medlemmar!

TACK ALLA!

 

12 kommentarer

 1. suzanne werander

  Tack Frida,,, ditt tack värmde o jag är beredd att göra hur många matlådor som helst,,, kram på dig

 2. Tack för det fina omtalandet – det värmde 🙂 Tycker du är fantastisk och imponerad över allt du vågar och tar dig för utan att blinka, You go girl! I tillägg är du den absolut skojigaste personen jag känner – har aldrig haft tråkigt med dig!
  Massor med kärlek

  /N

  • Frida A. Werander

   Tack Fina Noordjan! Ja, vi har då galet kul och fnissar ikapp som två flickor! Precis så som det ska vara! Kram

 3. Synd att du inte tog dig vidare men som sagt det är tufft motstånd

 4. på allvar? nöjd med din form? som fitness ska vara?? haha.,.. snälla frida öppna ögonen! du är för tjock varje gång, varför ställer du ens upp i den formen? du vet ju om det själv! dieta ordentligt istället och gör dig sjlv rättvisa på scenen. Det är riktigt pinsamt att du går upp, folk skrattar åt dig. Så lägg ner det eller dieta”!!!!!

 5. Tack för det fina omnämnandet! Du är en sund och stark förebild, kör din grej!

 6. Camel: hoppsan så mycket välvilja, jag tror du behöver en rejäl kram.

  Frida: du verkar ha en sund inställning till din fantastiska kropp, sällsynt bra kombo. Word.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.