Train like athletes be fit, vill säga mitt och friidrottaren Robert Kronbergs samarbete,  har tagit lite nya spännande vändningar vilket har resulterat i att jag och Robert har tagit fram en helt unik gruppträningsklass som är baserat på friidrott men anpassat till fitnessträning! Syftet med klassen är att ge en stark, athletisk kropp!

Oyeah!! Min rumpa har redan hårdnat efter några veckor av denna träning!! 😉 Japp det är sant men skämtåsido, förutom den lilla ytliga bieffekten, har faktiskt en annan förändring skett. En mycket större och viktigare förändring nämligen – att jag fått ett ännu mer fokuserat tänk. Vill säga att jag har rätt verktyg och ganska snabbt kan hitta folus igen när tankarna är på villovägar 🙂

Life is one big road with lots of signs.  So when you riding trought the ruts, don´t comlicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don´t bury your thoughts, put your vision to reality. Wake up and Live !  /Bob Marley                                                                     

Som sagt kul och spännande med detta nya koncept och redan nu i december kommer vi att testa vingarna på mitt jobb Sportlife Exclusive! Kvällen kommer även att bjuda på  mingel, tilltugg, utlottning av fina priser och mycket mera! Kom och mingla vettja!!

När? Måndagen den 5 december kl 17.30 (klassen börjar 18.30)                                                                            Var? Sportlife Exclusive St.Eriksgatan 6

OSA: till mig frida@inmood.se senast 3/12 och meddela om du vill delta i klassen. Skynda dig finns bara 20 platser och det är först till kvarn som gäller annars får du komma och bara mysa om du hellre känner för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.