Dagens tips är att skaffa en PT, som Stefan Odelberg gjort!

7 kommentarer

 1. Jag blir så inspirerad av att se sånt här 🙂 likadant när jag ser dig träna dina kunder på gymmet. Ser fram mot eventet som du har ordnat på måndag, ska bi jättekul! 🙂

  • Frida A. Werander

   Va bra att du blir inspirerad! Det är viktigt at man hittar sådana källor! Då blir ju allt så mycket roligare!
   Kul att du kommer på eventet!!! 🙂

 2. Hahaha, du är grym Frid! Älskar idén med julkalender och det blir riktigt överskådligt med varför det är så bra att ha en PT. Lätt att rekommendera dig!

 3. Hej Frida! Jag blev för ett tag sen jäkligt sugen på att anlita en PT och gick därför igenom alla PT- profilerna på Sportlife . Du är mitt givna val, sjukt inspirerande med en träningsfilosofi jag gillar. Dessutom verkar du rolig och go!
  Min fråga till dig är ; tränar du enbart kunder (som är medlemmar i Sportlife) på Exclusive-anläggningen?

  Ha det fint och tack för en grym blogg // Dea

  • Frida A. Werander

   Hej Dea!
   Bra beslut att anlita en PT! Det är det bästa man kan göra!:)
   Kul att du blir inspirerad av mig! 🙂
   OCh svar på din fråga;
   Nej man måste inte vara medlem på vare sig Sportlife eller på Exclusive för att ha mig som PT men däremot får man då betala lite mer om man inte vill vara medlem 🙂 Har du övriga frågor är du välkommen att maila till frida@inmood.se
   Ta hand om dig så hörs vi snart!
   Kram Frida

 4. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.