httpv://youtu.be/o4Y7vsR_AME

5 kommentarer

 1. Gott nytt år själv! (einbischen spät…)
  Hoppas du får ett fint år fyllt med massa kärlek! Kramar kommer du iaf få massor på mma, killarna kommer nog ta sin chans att få gosa lite med dig där på mattan….hade gärna mma:at massor med dig :-), men var försiktig bara inga skador….
  och du…klart vi killar rakar bikinilinjen….vi vill ju vara lika fina downunder som ni fina flickor 🙂 (och så måste man ju vara förberedd på Triss och Gevalia, ja ”Plötsligt händer det” ”När du får oväntat besök” :-))
  Kram till dig!!!

 2. Wow, superb weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
  you make running a blog glance easy. The whole glance of
  your website is wonderful, as well as the content
  material! You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.