Vad är det vi alla människor vill?

Jo, vi vill må bra! Vad det innebär för dig vet ju bara du. Så med andra ord måste du ta reda på vad det är som får dig att må bra för att sedan kunna önska dig det. För det är först när du vet och när du tänker på vad det är du vill som du börjar skapa, agera och tänka därefter, både på ett medvetet och på ett omedvetet plan.

Tänk till exempel att du tänker att ”vad många det är som är gravida” och plötsligt upplever du att du bara ser en massa gravidmagar överallt! Hela världen är gravid! Givetvis är det inte så men du har planterat en tanke hos dig och din hjärna registrerar omedvetet det du har tänk.

Tänk då vilken otrolig kraft din tanke har! Detta är givetvis på gott och ont då du kanske av någon anledning tänker väldigt dystra och tråkiga tankar. Oroar dig i onödan och talar om för dig själv att du är kass, tjock eller inte duger. Att dina lår är mega stora, att du måste få en mer vältränad kropp för att någon skall tycka om dig eller vad det nu är för påhittat problem du ha skapat i ditt huvud. För det är precis vad det är. Ett påhittat problem!  ÄÄh, skrota dom tankarna säger jag bara!! De tar dig inte framåt!!

För du vill ju må bra och de tankarna stimulerar knappast din må-bra- feeling och gör de det så är du ju lite masochisist.. och det vill du väl knappats vara!?

Släpp istället det gamla! Våga testa nya saker och det är inte hela världen om det inte blir exakt och precis! Våga vara modig! Våga vara i nuet och lyssna till ditt hjärta. Vem vet, plötsligt kanske du finner mannen i ditt liv, en ny passion, en ny vän eller en dold talang hos dig själv.

Skit i vad andra säger! Gör det som får dig att må bra! Det är det enda som spelar roll och upptäcker du på vägen att det inte va så roligt som du trodde är det inte hela världen men då har du ia alla fall tstat och vet att det inte var något för dig! Får du inte den utmaning som du behöver på din arbetsplats för att du ska må bra. Byt. Eller uttryck till din chef att du behöver mer ansvar. Kom med en lösning. Gnäll inte.  Får inte din partner dig att må bra måste du göra något åt det! MEN, sätt fingret på vad det är som gör att din partner inte får dig att må bra så att du kan få det du behöver för att må bra i nästa relation.

Mår du inte bra med din nuvarande vikt eller form. Du har gått upp lite under jul och känner dig helt ur form. Deppa inte. Kom istället fram till hur du ska gå tillväga för att ta dig till den vikten eller formen du vill för att må bra. Gör en plan och ta en dag i taget. Allt du gör spelar roll och du kommer hela tiden närmre ditt mål. Ha hopp, tro och tålamod med dig själv och det du gör hur hopplöst och jobbigt det än känns!

 

Lär genom att göra. Är det möjligt för någon annan, är det möjligt för dig. Gör plats för det du vill ha. Allt är bra

 

Jag försöker alltid se allt som händer i livet som lärdomar och efter varje lärdom vet jag om det är något jag vill göra mer av, om det va bra eller lägger upp en plan för att bli ännu bättre! Jag älskar att utmana mig själv och göra sådant som jag egentligen tycker är superläskigt! För jag vet hur stolt jag kommer att vara över mig själv efteråt! Jag gör det ju för MIN skull!

Här ser ni mig göra ett marklyft och jag vet inte hur många gånger jag tänkte att jag bara ville strunta i den där” löjliga tävlingen” innan jag kom fram till stången med vikter. Då fanns ingen återvändo! Det va det här jag hade tränat för och det gällde nu att lita på sin kropp 🙂 

Tro, aldrig tveka! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.