Januari och gymmen är fulla och folk är bara såå sugna på att komma i form! Härligt må jag säga!  Och igår var invägningen av SporlifesFAT FIGHT!

En tävling med samma princip som Biggest Looser. Vill säga; den som tappar mest i fettprocent på 10 veckor vinner! Det kommer bli urkul och min kund är bara så taggad!! När han fick på sig sitt skospons gjorde han till och med en liten stepdance! Jag är jätteglad att ha fått Fredrik som tävlande då han har fantastiska förutsättningar för att göra enorma framsteg och vinna!

Varför? Jo, för att han är så grymt motiverad och bestämt sig för att gå in för detta till 100% vilket man måste när man vill nå framgång och det kommer vara avgörande i hans kommande val gällande hans kost och träning. De tävlande har Personlig Träning två gånger i veckan och resten är upp till dem själva! Spännande va??!  Det tycker i alla fall jag!

Jag kommer göra ett träningsschema till Fredrik där jag kommer ha med både konditions- och styrketräning då det går hand i hand för att få bra resultat. För att Fredrik ska orka prestera och må bra kommer han få äta frukost, lunch och middag med två till tre mellanmål. Givetvis med kolhydrater!! Inget trams att ta bort det! Det handlar bara om att äta rätt mängd! Sitter man still hela dagen så behöver man inte lika mycket kolhydrater men rör man på sig måste kroppen ha bränsle! För att inte glömma hur viktigt det är att äta en varierat!  Kyckling och ris måndag till söndag är INTE en varierad kost!  Inte heller tonfisk och ris…

Gårdagens invigningen var väldigt lyckad och bra arrangerat med bland annat DJ, dansuppvisning och till och med TV var på plast och gjorde intervjuer och kommer följa de tävlande under sin viktresa!:) Bra att sätta ännu mera press på dem! Vi Personliga Tränare fick fin klädsponsring av helt underbara compressionkläder  av märket 2XU. Jag vart kär på direkten! Inte ofta jag hittar tights som sitter så bra! Oftast brukar de vara för långa för långa mig…  Men dessa satt som gjutet!

Här ser ni mig och min PT Kollega Joakim Kämpe med 2XU Outfit. Joakim har även en compressiontröja. 2XU kompressionkläder bygger på att de ska stimulera till en ökad blodcirkulation vilket leder till snabbare återhämtning. De ska förbättra syresättningen under träning/tävling, samt att det tyg som är väldigt kraftigt ska reducera slag och vibrationer i muskler.

Fat Fight is on!

 

5 kommentarer

 1. Ja jösses, satte igång direkt med en promenad hem från Lindholmen. Därefter körde jag igenom hela kroppen på gymmet bara för att på något sätt försöka mildra den enorma träningsvärk det första PT-tillfället kommer ge mig på tisdag. Måste säga att jag lyckades rätt bra, har redan ont överallt. Det hindrade mig inte från att släpa mig ner idag igen och köra kondition i en timme medelst varierande (tortyr)redskap…

  Så skönt att äntligen vara igång!

  The fight is on! For real!

  // fidde

 2. Grymt Fidde!!

  Lycka till!

 3. Haha – varför är jag inte förvånad över att Fidde gjorde en stepdance? Jag kan riktigt se det framför mig!
  Fidde: Du kommer att ta hem detta, det vet jag! Kör hårt!

 4. Jag hejar på Dig, Du kommer fixa de för Du är stark! Kämpa på!

 5. Heja Fidde! Mannen med ett himla gött humör och en fighting spirit som inte går av för hackor. Kämpa, mannen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.