Trippel F = Friidrott, fitness -och funktionell träning!                                  Gör dig snygg naken!

I höstas blev jag introducerad för friidrottsträning  och tyckte att det var väldigt roligt och började testa lite övningar på mina kunder men märkte ganska snabbt att det tekniskt var för svårt för många  och för att kunderna skulle hålla sig motiverade och tycka att det är kul modifierade jag en hel del!  Vilket resulterade i en mix av just Friidrott, fitness -och funktionell träning.

Funktionell träning innebär att man tränar i naturliga rörelser och bygger upp en styrka som man kan utnyttja i vardagen. Syftet med funktionell träning är att öva upp balans,styrka och flexibilitet men med bara funktionell träning får man inte den där tonade looken samt att min erfarenhet är att många kunder gillar att kunna köra på lite utan att behöva tänka. På så vis är
klassisk fitnessträning ett väldigt bra komplement för att förenkla, tona
musklerna och bli starkare. Friidrottsträningen är tekniskt också svår men
väldigt bra träning för att bli  explosiv.   Med en mix av dessa tre träningssätt får man det kompletta träningsupplägget som inte bara är roligt utan också ger en snygg, genomtränad kropp!

Kolla in klippet nedan när jag kör med min tävlande i Fat Fight!

httpv://youtu.be/9KHTzkdkEhI

3 kommentarer

 1. Hörru….behövs nog inga F för att du skall vara fin naken!!
  Tror du är väldans fin utan någonting på 🙂
  Fast man ser henne nästan aldrig längre 🙁 Hon får börja träna inför någon tävling eller nått sånt så man ser henne oftare, och inte mma tävling då, utan någon bikinigrej eller AF! (inte mer muskler på henne, hon är fin som hon är!)
  Eller så tränar hon bara på Exclusive nu för tiden kanske….hmmm. Ska man behöva dra sig dit då alltså….jösses vilken krävande kvinna 🙂 Finns det inga gränser för hur krävande en söt flicka kan vara….suck… Men men vad gör man inte för att få se en så vacker tjej, med ett sånt underbart leende, och så fina ögon så man blir alldeles glad och pirrig i kroppen!

  Eller så kan man ju fråga om en dejt typ….typ inkognito vid smithmaskinen vid ett helt random sportlifegym vid en helt random tid typ….om hon typ är singel typ, annars blir det typ konstigt! Så hör hon om en knepig typ som står hela dagen vid en smithmaskin på ett gym, inspirerad av Beckett men i väntan på fröken F och inte Mr Godot,….då vet hon att han är jag :-)…..fast å andra sidan, tänk om jag är lite lurig och står vid cabelcrossen….för att spana in om hon skulle dyka upp vid smithmaskinen…..tricky, tricky….yep, värsta spionfasonerna….och sen lite lätt glida fram sådär och säga med myndig entonig röst i högt läge med tryck på varje stavelse i nasal ton i basalt läge ”våren kom tidigt i år” ….fast hmmm om någon annan hör mig så tror de jag är helt dum i hela huvudet samt har polyper ända upp till ögonbrynen…för det är ju fan typ -15 grader ute och så långt från vår som det någonsin varit på hela vintern….hmmmm fan vad svårt!! Är du bättre på spiongrejer än mig? Kanske måste vi skärpa till spionkunskaperna med en kurs från ett riktigt proffs på ämnet, få en rejäl genomgång i spionkonstens alla regler, lära oss bli en jättebamsing till spion och kunna alla trix! Kurs finns på Bergakungen, fredag, MI4! Alternativt om hon inte gått grundkurserna MI1, MI2 eller MI3 eller behöver en uppfräschning av dem så ges de bla i min tv soffa. Tillbehör torkad majs upphetsad till bristningsgränsen och fullkomligt exploderad i en organiserad gastronomisk upplevelse och i en mångfald som man aldrig vill ska ta slut…serverad tills hon helt enkelt inte klarar mer!
  Kram på dig!!

 2. Wow, awesome weblog structure! How long have you been running a blog for?
  you made blogging look easy. The overall look of your web site is great, let alone the
  content! You can see similar here sklep

 3. Heya i’m for the first time here. I came across this board and
  I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something
  back and aid others like you aided me. I saw similar here: Najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.