02. juni 2012 · 2 comments · Categories: Träning

Att ha kul är ett av mina ledord i livet och borde väl egentligen vara allas! För vem vill ha tråkigt! INGEN såklart! ! Nu är det ju så att vi måste göra mindre roliga saker ibland som att städa och betala räkningar. (Jag sitter i alla fall inte och asgarvar när jag betalar mina.) Men när du har gjort de där mindre roliga sakerna behövs det göras roliga saker! Finns inte det roliga känns ju livet ganska trist.

Vad är roligt då? Inte vet jag vad det är för dig! DU måste hitta vad du gillar att göra! Vad som får dig att skratta högt och längta efter mer! Vi människor har fått känslan glädje och lust av en anledning, för att få motivation och ork, så att vi kan jobba och skapa. Att ha tråkigt föder inte särskilt mycket inpiration eller glädje!

Så ha roligt, skratta och våga utmana dig själv!

Igår ställde jag mig på stand-up scenen för 7:e gången med bara massa nytt material. Börjar mer och mer hitta min nisch:) Och idag skall jag tävla i REPS POWER. Trots att jag inte alls är i form och det kommer vara massa starka biffar där som har laddat länge inför den här tävlingen. Men jag bestämmer mig för att VÅGA tävla ändå för jag tycker det är kul! 🙂 Är MM Sports som anordnar i Göteborg. Så nu skall jag skynda iväg till invägningen!

Dansa och ha kul!! 😉

 

2 kommentarer

  1. I loved the wit in this piece! For additional info, click here: EXPLORE FURTHER. Keen to hear everyone’s views!

  2. Very interesting topic, appreciate it for posting.Blog monetyze

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.