Vill du gå ner i vikt? Då ska jag ge dig lösningen! Den avgörande faktorn. Skillnaden som gör skillnaden! Ä du beredd?

När du väl hittat ett sätt som du går er i vikt på. Fortsätt precis så!  Men ärligt var det bara det? tänker du säker nu!

Och i stort sett… ja… för att gå ner i vikt måste du hitta en metod som du kan fortsätta med. Något som du tycker är, roligt, inspirerande, givande. Du ska vilja fortsätta, du ska vilja hålla på länge och du ska helst längta till nästa tillfälle! Det jag pratar om är att DU ska hitta ett träningssätt som DU tycker är såpass givande att du bara kör på!

Visst är träningsmotivationen nere i fotknölarna och allt känns jobbigt och tråkigt behöver du komma över den lilla tröskeln… men våga prova dig fram i vad du kan tycka är roligt. Promenera, cykla, gymma, jogga, osv och ge dig själv framförallt tid att låta motivationen växa. Vet du inte var du ska börja? Varför inte testa  28 dagars-metoden?  Du promenerar varje dag. Finns andra som gått ner i vikt på det sättet så varör inte testa! Tänk bara på vad som är rimligt för dig och hur mycket du rör på dig idag /28 dagars-metoden lämpar sig mer för den som är väldigt otränad och ur form.)

Bästa sättet att gå ner i vikt är helt enkelt att hitta ett sätt att röra sig på ett sätt som du gillar!  Skillnaden som gör skillnaden på en som går ner i vikt och en som inte går ner i vikt,  är att de som går ner i vikt  är konsekventa med det de gör! Och sannolikheten att du fortsätter är större om du gör något du gillar och inte tycker är aptrist!

Glöm inte! En vältränad kropp skapas utifrån din livsstil! Det finns inga genvägar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.