23. juli 2012 · 1 comment · Categories: Träning

Stort  F.A.R event -Fighting Against Rape

  • När:Lördagen den 28/7 på House Of Champions
  • Var:Gustav Dalénsgatan 11 i Göteborg.
  • Tid: Dörrarna öppnas 12.00

Det kommer att bjudas på tilltugg och dryck och vara ett fullt schema  med bl.a föreläsningar från Poliser, Advokater, Psykologi-professorer mm. samt en F.A.R lektion! Något riktigt värdefullt och kul som man inte får gå miste om och samtidigt kan visa sitt stöd mot kvinnovåld.

 

Om Grundaren av F.A.R-Fighting Against Rape

  • Namn – Anoshirvan Anosh Parvazi
  • Ålder – 23 Bor – Göteborg
  • Jobb – Standupkomiker/Skådespelare Driver F.A.R – Fighting Against Rape, en modern Självförsvarsakademi.
  • Studerar – Psykologi på GU.
  • Älskar – Livet, Mat, Jiujitsu, Hjälpa andra och Sol.

Jag startade F.A.R – Fighting Against Rape i Oktober 2010 efter det uppmärksammade våldtäkts-mordet på Nancy Tavsan i Göteborg. Jag kände att jag måste göra någonting åt saken med mina verktyg, ett helt liv av kampsport, starkt intresse för psykologi och pedagogik, men mest av allt, en ilska mot kvinnovåld. Det var då jag startade F.A.R, med ”gratis-lördagar” varje lördag som kom att bli jättestora! Nu, efter snart 2 år har jag haft 3,000+ elever bara i Göteborg, och jag har blivit bokad utomlands med Akademin och kunnat föra filosofin vidare.

Mer information hittar man på facebook-eventet: http://www.facebook.com/events/470542189622985/

1 kommentar

  1. Fantastic perspective! I found myself nodding along. For additional info, click here: LEARN MORE. What’s everyone’s take?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.