Älska din kropp. Älska ditt liv! Jag verkligen älskar Hälsa& Fitness härliga slogan! 🙂

Blir alltid lika glad när jag kommer hem och möts av ett nytt nummer i brevlådan. Då brukar jag lägga tidningen på köksbordet, koka en kopp te, ta två rutor chili choklad och sedan ivrigt befria tidningen från dess plastomslaget! Sen  sträckläser jag sida efter sida   och är helt onåbar. Som tur är har min fästman vant sig och lämnar mig ifred när jag har min ”lilla stund”.

 

Jag tycker verkligen att Hälsa &Fitness är en toppenbra tidningen som skiljer sig i mängden bland alla hälsotidningar som finns idag. Inte bara för att jag skriver en PT krönika i den utan för att den kommer med praktiska bra tips i hur du kan leva ett hälsosammare liv och inte vilka träningskläder du ska ha på dig för att se snyggare ut på gymmet.

 

Kort sagt! Bra tidning!

Är kul att vara en del av den! 🙂

 

ÄLSKA DIN KROPP. ÄLSKA DITT LIV!

 

 

1 kommentar

  1. This article is a gem! The insights provided are very valuable. For additional information, check out: DISCOVER MORE. Looking forward to the discussion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.