Vi har banne mig civilcurage i Sverige!

Det glädjer mig förbaskat mycket att Finest valt att avsluta Katrin Zitomerskas blogg!  (SVD skriver om detta idag) Hennes blogginlägg gjorde mig så arg att jag knappt visste vad jag skulle skriva då jag helst bara ville bojkotta henne!

Hon gick över en gräns med ett av sina inlägg där hon kränker en person!  Finest valde att reagera på detta och tar bort sitt samarbete med henne!  Underbart att de tar ställning och visar att det inte är ok att skriva vad som helst bara för att få publicitet!

Jag vill se mer av härliga träningskampanjer som visar normala tjejer!  

Jag är trött på att se slanka tjejer med perfekt hår, perfekta naglar med massa smink och ett långt böljande hår som fladdrar perfekt till den där coola posen!

Nä, jag är trött på det och tycker det är underbart att SATS har en normal, nytränad tjej med svettfläckar!! Så som vi faktiskt ser ut efter träningen och gör du inte det har du väl inte tagit i! Mer sånt!!

Heja heja dem som tror på medmänsklighet och respekt!

2 kommentarer

  1. Heja Frida och tack för att du säger det högt! 🙂

  2. Du tar orden ifrån mig, underbart !! härligt att vi= Sverige står för vad som är rätt och inte stoppar huvudet i sanden!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.