Träning är verkligen för alla och häromdagen begav jag mig till Trosas Zoo butik, för att testa på deras friskvårdsanläggning, FÖR HUNDAR!

med min hund asså..

Jättekul idé med ett hundgym där till och med hunden kan ha en egen Personlig Tränare!! Snacka om att verkligen ALLA kan ha en PT!! Så om du har en hund rekommenderar jag verkligen dig att din hund att gå och testa och få lära hunden att göra armhävningar och springa på ett löparband!

 Min hund Caisa fick testa på vibrationsplatta och löparband den här gången, lämnar armhävningarna och pilatesbollen till nästa gång!

Vil du veta mer om, friskvård för hund,  kika in på Annas sida!

På filmen nedan försöker jag agera en bra PT och vägleda Caisa… går… sådär…

httpv://youtu.be/5tMckv7-0ZY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.