Det var längesedan jag bloggade och här kommer en uppdateringen om vad som hänt den senaste tiden;

Jag har pendlat en hel del mellan Trosa, Stockholm och Göteborg vilket inom en snar framtid kommer ske lite mer effektivt eftersom vi snart flyttar till Stockholm och lämnar Trosa Skärgård. Ser fram emot att slippa bila 14mil varje dag! Kommer få väldigt mycket mer tid över sen till annat! 🙂

Min träning går bara bättre och bättre trots att jag skadat mig vid två tillfällen. Ena gången var det höftböjaren som gjorde jätteont och jag kunde knappt gå utan strålande smärta och ännu mindre göra knäböj eller marklyft. Efter ett besök hos en duktig kollega och Kiropraktor försvann smärtan och min rörlighet blev än bättre. 70kg i knäböj börjar kännas ganska lätt. Mitt mål är att klara 100kg i år. Samma i marklyft. Klarar för tillfället 90kg i marklyft så närmar mig sakta 100kg.  Efter mitt senate försök att bänkpressa 60kg skadade jag axeln och kommer köra stenhårt med stabilitetsträning för att inte överbelasta axeln igen.

Crossfit går sakta men säker framåt och min kondition har blivit mycket bättre men än kan jag inte kippa. Klarar däremot av att göra 3 fina och strikta chins trots att jag är så tung som jag är. Sist jag klarade att göra 3chins vägde jag nästan 7kg mindre.

I helgen var jag på en rolig Lyftar WorkshopSolid. Det var jag och 12 Stycken killar som kände att vi behövde förbättra vår teknik! Fantastiskt bra lärare och jag längtar till nästa vecka när del 2 är! Nedan ser ni mig göra två frivändningar. Till nästa gång skall jag införskaffa riktiga lyftarskor! httpv://youtu.be/K-UyCJZ0JzA

Mina två underbara tjejer som både skulle tävlat i Battle of Scandinavia blev tyvärr inte av för någon av dom av olika skäl. Jättetrist men jag hoppas på att få se dom båda på en scen i december i år… 🙂

Till vänster ser ni Mia och hennes resa! 🙂

Det är fantastiskt vad man kan åstakomma med bra mat, motion och målmedvetenhet och jag blir alltid lika imponerad av mina kunder och deras förvandlingar!

Är det hysteri? Är det utseendefixering som driver en till att träna såhär? Håller man på med en sån här sport eller för den delen tränar bara pga utseendefixering, kan jag garantera att man ganska snart kommer tappa fotfästet och bli allt för kritisk mot sig själv och sin kropp. Älskar man däremot att träna och vill sätta upp mål med träningen. GO FOR IT! Nyckeln ligger i att tro på det man gör och göra det fullt ut med hela sitt hjärta!

Jag har även gått en Stand Up kurs på Norra Brunn. Kul, läskigt och lärorikt! Men min hjärna har varit helt mosad efter den intensiva veckan! I söndags körde jag på Big Ben i Stockholm. Attityden var ; Den dryge PT:n. Jag försökte i alla fall! Nu på fredag skall jag köra på Tick i Göteborg! Är redan nervös!  Min PT kund, Niklas Andersson, Årets Nykomling, var med i TV-soffan hos Filip och Fredrik häromveckan och pratade om ”goa göteborgare”! Roligt! Han är verkligen en av Sveriges bästa komiker och jag är glad att ha honom som bollplank! 🙂

Det var en kort uppdatering så lovar jag att bättra mig och skriva lite oftare!  Nästa inlägg kommer att handla om Sportarmbandet som jag har testat. Kika gärna in på deras hemsida sportarmbandet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.