11. juni 2013 · 1 comment · Categories: Träning

Äntligen är det sommar och sol och jag vill bara påminna om vilken chans du nu har att verkligen röra på dig. Det är ljust längre, finns massa utomhusaktiviteter man kan göra. Springa, promenera, cykla, testa inlines och snart förhoppningsvis simma utomhus. Njut av sommaren och god och nyttig mat! 🙂

Skall försöka komma med lite olika bra träningstips man kan göra utomhus under sommaren! MEN först skall jag komma med en utmaning som pågår hela juni månad!

Vem ror snabbast på 500meter??

Så trots att jag nu talat så väl om utomhusträning vill jag att du skyndar dig till närmsta gym, värmer upp lite och sedan ror som en dåre för att se vad just DIN tid blir på 500meter. Efter att du gjort detta mailar du tid, namn och adress så kommer jag i slutet av månaden presentera vinnaren, priset och nästa tävling!! 🙂 Japp du hörde rätt. Detta är den första tävlingen i utmaningen!

Maila din tid, namn och adress till : frida@inmood.se

Lycka till!!! 🙂

1 kommentar

  1. Always the best content from these priidgoous writers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.