Nytt personligt träningsverktyg kommer till Sverige och jag får testa!  🙂

Fick det lilla smäckra armbandet hem i brevlådan idag och skall bara ladda den och fixa hem appen så är det bara att köra! Ska bli jätteintressant att testa och jag hoppas verkligen att den håller allt den lovar och att den är enkel att använda. Nästan viktigast av allt! Jag är helt tappad när det gäller teknik och elektronik och måste vara enkelt för att jag skall använda manicken ofta och inte bara i stundens behag!

”Nu kommer träningstrackern Fitbit Sverige. Fitbit är den personliga träningshjälpen som mäter dina steg, din sömnrytm och hur många kalorier du bränner. Allt för att hålla träningsmotivationen uppe.

Fitbit är en personlig tracker, som noterar hur mycket du rör dig, hur väl du sover och dessutom hjälper dig att hålla koll vad du äter och hur mycket din kropp förbränner. Dessa tre faktorer – motion, sömn och kost är grunden för ett sunt liv.

Fitbit är trådlöst uppkopplad till din smartphone, så att du hela tiden kan se hur mycket du rört dig och jämföra med andra dagar. Det blir en personlig motiverare som ser till att du rör dig varje dag. Faktum är att du också kan tävla med dina vänner och på såsätt få lite hjälp med motivationen där.

Fitbit lanseras i Sverige med start i november 2013. Produkterna kan köpas hos ett antal kedjor som exempelvis: Coolstuff, Elgiganten, Expert, Teknikmagasinet och Apple.”

Spännande, spännande! Jag lovar att hålla er uppdaterade så ni vet om ni bör införskaffa en sådan eller ej!!

1 kommentar

  1. Va spännande! Du får verkligen inte glömma att berätta om den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.