I dagens Instagramflöde pekade Paolo Roberto fingret åt bantning, bantare och de som kommer med bantningstips på hans sida! Visst kan Paolo verka lite extrem med sin barfotalöpning klockan 05.00 varje morgon oavsett väderlek, hans urflippade yogaposer och evigt tjatande om pasta.  Men trots allt, han har ju rätt!

Bantning suger!  Ingen och jag säger INGEN bör hålla på med det! Jag säger som Paolo!

Ät mat och rör på dig!

Ingen rocketsience direkt! Eller hur?

Vill du se hela flödet och alla kommentarer tryck här så kommer du till tråden.

Som du kanske såg igår gjorde jag ett inlägg där du fick se resultatet på två av mina kunders livsstilsförändringar.  Ingen bantning, ingen extrem träning. Bara bra mat och träning. Visst rynkade de sina pannor både en och två gånger de första två och tre veckorna eftersom det inte syntes så mycket på vågen som de förväntade sig!  Visst, de kände sig starkare och i en bättre kondition men de var vana vid att mer eller mindre rasa i vikt för, ”så hade det varit tidigare, när de bantade och bara levde på soppor”.

Såklart man går ner i vikt när man inget äter. Säger sig självt!

Men de tog sig förbi den fasen. De tog sig förbi att tro att lösningen på att gå ner i vikt är att inte äta. De upptäckte istället att med träning och med bra och regelbundna måltider kommer resultaten.

Så FUCK bantning!!

Tro istället på dig själv och din förmåga och håll fokus mot ditt mål trots att motivationen ibland tryter!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.