Nytt år och ett ypperligt tillfälle att börja på ny kula. Och då menar jag inte att avlägga ett plikttroget nyårslöfte bara för att alla andra gör det. Utan om att bli den du egentligen ÄR!.  Säga vad man vill men nyår är ett bra tillfälle att påbörja den resan eller fortsätta om du redan börjat!

Och hur ska du göra för att bli den du är?

Nedan följer en sammanställning på hur du blir den du egentligen är,

1. Släpp din självkontroll och lägg inte en massa energi på att försöka hålla en fin fasad. Låt inte heller andra skuffa omkring dig i livet utan gör istället sådant DU tycker om att göra! Våga vara spontan och äkta i det du gör!

2. Att bli den du verkligen ÄR innebär också att lyfta fram och använda de talanger och förmågor vi har. Vet du inte vilka dina talanger, förmågor och  goda egenskaper är, skriv en lista  Sen kan du be en god vän komplettera listan. Om du vågar!

3. Gör en lista på sådant du vill förbättra och fundera sedan ut vad du skall göra för att börja öva!

4. Försök att öva dig i att minska skillnaden mellan din in -och utsida i sammanhangdär du inte riktigt känner att det är okej att vara som du är.

5. Umgås mest med människor som tycker att det är okej att du är som du är!

 

Du behöver inga nyårslöften. Du behöver bara jobba på att bli bättre på att vara den du är och ta fram dina styrkor så att 2014 blir det år då du finner din rätta potential!

 

1 kommentar

  1. An excellent article that provided a lot of valuable information. It was both enjoyable and educational. Let’s talk more about this. Click on my nickname for more interesting content!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.