En leverans av fem matlådor och fem mellanmål anlände igår hem till min dörr 17.12. Prick.

Kan det bli enklare? Kan det bli bättre? Nä, jag tror inte det!

Kan det bli godare? Ja det är det som återstår att se!

Jag skall hursomhelst testa Svarta Lådan kommande vecka för att sedan kunna skriva en krönika om detta i Hälsa & Fitness.

Vad är Svarta Lådan kanske du undrar nu?

Jag citerar; Svarta Lådan hjälper både privatpersoner och företag till en sund livsstil genom att leverera god, hälsosam och vällagad mat utan tillsatser direkt till dörren. Maten tillsammans med individanpassad träning hjälper kunderna att nå bestående resultat, oavsett om det handlar om att gå upp eller ner i vikt eller att må bättre.”

Med andra ord ; Med svarta lådan spar du tid och vet att du får i dig bra mat!

Jag testar deras tjänst Hemlådan men de har både GRAVID, GÅ NER I VIKT och MUSKEL -lådor och såklart helt Individanpassad där man får sitta ner med en kostrådgivare och pussla ihop mängd och vad som skall vara i varje låda. Besök deras hemsida för at läsa mer! Och glöm inte att spana in min blogg för att se vad jag tycker om de olika rätterna!

Dagens mål är:pannbiff med löksås och till mellanmål Nudelsallad med rostade cashewnötter

www.svartalådan.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.