Idag var jag lite extra hungrig när jag skulle äta mitt mellanmål och lade till ett Sport Knäckebröd. Testade även att värma äggröran men den hade gått lika bra att äta kall! Bra smak och jag kommer definitivt själv testa att använda soltorkade tomater när jag själv gör äggröra!

Mellanmål: Krämig äggröra med soltorkade tomater

 

Middag: Bönotto och svamp. Till kolhydrater valde jag couscous.

Den här gången fick jag salta och peppra lite… vilket förvånade mig då de varit så duktiga på smaken alla andra gånger.

1 kommentar

  1. Wow, incredible blog format! How long have you ever been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall glance of your site is wonderful, as neatly as the content!
    You can see similar here sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.