10. maj 2014 · 3 comments · Categories: Träning
”Sveriges rörelsevanor och kondition håller på att kartläggas i en jättestudie som crossfitpågått i snart tjugofyra år. Wow, säger jag bara och det ser ut som om vi svenskar verkligen får bekänna färg på vår hurtighet och tyvärr verkar hurtigheten vara som bortblåst utan majoriteten av massan tittar hellre på sport eller bryr sig inte överhuvudtaget.  Det är faktiskt bara en ytterst liten minioritet som hakat på träningstrenden och lägger man ihop alla deltagare i Marathonlopp, Göteborgsvarvet och Vätternrundan är det max ett par procent av befolkningen. ”ela

Läs hela krönikan Hurtbullar är bara en minioritet

3 kommentarer

  1. Hej Frida, är nyfiken och intresserad av pt och mailade i början av maj. Har du möjlighet för fler klienter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.