I lördags anlände jag till Sveriges Hufvudstad efter en ovanligt, mysig, tågresa! Personalen var supertrevlig, bjöd mig på kaffe och grejer, solen sken, tåget var i tid och de andra resenärerna var även de på extra gott humör och  förvånantsvärt pratglada  för att vara just tågresenärer. Annars brukar det vara ganska tyst när man åker tåg, tycker jag.  Måste bero på vädret! Folk blir som tokiga här i Sverige så fort solen kikar fram antar jag!

Checkade in på ett helt underbart, charmigt,hotell på Stureplan, God Mortnington Nobelgatan 53. Kan jag starkt rekommendera om man vill ha det där lilla extra av allt 🙂 Och ett heeelt perfekt gym! Bra maskiner och bra planerat  gym.

Oasett om jag har mycke att göra eller befinner mig på resande fot så mina rutiner inte alls är desamma ser jag alltid till att prioritera min träning. Den är viktig och jag behöver den för att må bra och kunna prestera så som jag vill! Givetvis lyssnar jag på kroppen om den behöver vila eller om jag behöver köra ett lättare pass än jag egentligen hade planerat. Just därför kan jag träna varje dag eftersom jag hela tiden tränar utifrån min dagsform. Hur väl lyssnar du på din kropp? Vilar du när du behöver och har en bra kontinuitet i din träning?

 

 

 

 

 

Söndagsmorgonen började med filmning med de sköna killarna Johan och David från Fitnessgruppen Det var en rolig intervju där David frågade lite om mig som person, hur jag fick intresset för standup och vad jag tycker  om crossfit m.m.  Jag fick babbla på fritt och kan ju bara hoppas att de redigerar bort de värsta grodorna! 🙂 Vid något tillfälle frågade David mig vad jag tänker på när han säger… å så sa han något helknasigt namn som jag tydligen skulle haft koll på….”öööh, en kampsportare eller låter jag korkad då??!” sade jag med ett megasmile i hopp om att min vilda chansning kunde vara lite rätt. Det var den inte…

Johan fick ta sig igenom ett Express pass á la Kronbee. Duktig kille faktiskt. Lite överrörlig och oexplosiv bara…men kampsportkillar  är  sådana… sega och utdragna … i sin sport är ju de bra… typ… när man har nytta av de annars vet jag inte…

Tillbaka till hotellet, vila innan jag skulle möta upp Effie på lite kaffe och mys innan det var dax att ladda om till nästa grej. Nämligen Standup på Big Ben! 🙂 Jag hade otroligt roligt på scenen den här kvällen och jag kan bara tacka alla underbara som kom och kollade! OCH TACK för alla underbara ord som går rakt in i mitt hjärta och gör mig varm! 🙂

Som jag så ofta säger; du har bara en kropp och det gäller att du tar väl hand om den samtidigt som du har väldigt roligt!! Oavsett vilken resa du befinner dig på här i livet. Oavsett vad du strävar efter se till att ha roligt och njuta lite också! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.