Måndag igen efter en jättekul helg! Förutom tävlandet har jag hunnit med att njuta av ledighet, vänner, spännande tankar och ideér, god mat samt unnat mig några glas vin. Himla göttehelg asså! 🙂

Som jag skrev i mitt förra blogginlägg, så kanske jag verkar lite tokig som utsätter mig för  en tävlingsform där det men tävlar i bara baseras på hur ens kropp ser ut! För det är ju just det där. Vad är en perfekt kropp?? ! Alla har vi ju vår syn på den där perfekta kroppen är, vilket såklart även gäller Skkfs domare? Oavsett hur mycket du har tränat eller dietat och försökt att forma din kropp för att få det där ”rätta” och ”perfekta” utseendet, så är det vad domarna tycker!  Det enda du kan påverka på tävlingsdagen, är att inte äta/ladda med för mycket mat, som binder onödig vätska och på såvis ge en skev bild av din form eller att du ser alldeles surmulen ut på scenen istället för att stråla! 🙂

När jag klev av scenen i lördags och befann mig backstage frågade Body Fitness Veteranen, Carina Isaksson, mig; ”Frida, vad är syftet med det du gör?? Du har ju en så otroligt fin fysik och hade du tävlat i typ Bikini eller liknande utomlands så hade du krossat! MEN varför ställer du upp i något du inte kan vinna, undrar ju tävlingsmänniskan i mig? Din form On och Off skiljer sig ju typ ingenting!”

Och det stämmer. Saken är ju den att jag har min syn på vad en fit, hälsosam kropp är. Tränad och välmående och sanningen är den att vi tjejer faktiskt naturligt, besitter både fett och kurvor. Sist jag tävlade i Body Fitness var på Lucia för ett år sedan, tog det mig två veckor innan kroppen var återställd. Det var faktiskt väldigt obehagligt och jag blev på riktigt, orolig över hurpass påverkad min hälsa hade blivit. Under 2 veckor hade jag konstant yrsel,kändes som att jag var på en gungande båt, näsblod till och från och jag såg ut som BarbaMamma med all vätska som min kropp drog på sig. Därför väljer jag att göra på ett sätt som är hälsosamt, där jag mår bra och har roligt!! 🙂 För så vitt jag vet så har jag bara en kropp och den vill jag vara rädd om! 🙂

Som sagt min helg var fantastisk, härlig! Efter SM började söndagen med en asgod hotellfrukost på Panorama Hotell i Göteborg. Förenade nytta med nöje då Johan Grundén, stå-uparen, Uddevallabon och typ ”förgiggaren” till Måns Möller, som även är en god vän till mig, tog sig tid att mysa med mig mellan tuggorna och snacka stand-up. Iiih, inte långt kvar nu till den 9:e oktober då jag kör min fjärde stand-up!!!

Ännu en fartfylld helg står framför mig då jag förutom att jag skall bli fotad och köra stand-up i Stockholm,  fått inbokat en filmintervju med Fitnessgruppen ,där jag skall visa och plåga dom med lite nya träningsformer! Love my Work 😉

Helgen fortsatte i njutning och jag belamrade mig på restaurang Ritz redan kl 13.00 för att hinna skriva lite på min bok innan alla kom för After Fitnessbrunchen.  Så gott och härligt och tack alla ni som kom! Mysigt värre!!:) Kvällen avrundades med köttbullar, mos och fotboll!

Jag skickar med länken till när jag blir intervjuvad kvällen före SM ska se om jag kan lösa så att man kommer till filmen direkt  Jag blir intervjuvad av webbtidningen REPS

 

4 kommentarer

 1. Vill du vinna veckans blogg?
  Jag har just nu en tävling där man kan få sin blogg omnämnd under en vecka.

  Samtidigt finns möjligheten att sprida information om Rosa Dygnet, ett träningsevent där alla pengar oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen.

 2. Vilken jävla irriterande kommentar!!! Vad fan bryr hon sig om varför du tävlar?! Var och en tävlar för sin egen skull. Om alla som inte hade en chans å vinna skulle sluta tävla alla tävlingar skulle ställas in!

  Iblan blir jag så jävla arg och äcklad av fitness branchen…BLAAAA!!!

  Jag lånar det till min blogg…ok?

 3. Your humor added a lot to this topic! For additional info, click here: FIND OUT MORE. What do you think?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.