Igår kväll damp ett mail ner i min inkorg och efter att ha läst en stund, spreds en glädje och en värme i kroppen. Mailet var nämligen en förfrågan om jag vill vara med som en kompenent i ett projekt, som riktar sig till de med Anorexia Nervosa. Detta projektet skulle inrikta sig på tjejer. Sjukdomen innebär att ständigt brottas med tankar av att inte vara rätt. Både vad gäller utseende och sin personlighet. Mat, träning, vikt med mera, blir en fixering som går överstyr och personer med sjukdomen plågar/ bestraffar sig med späkning och bestraffning som tex  extremt mycket träning eller liknande.

Till sist har de befäst ett hemsk och destruktivt beteende mot sig själva och minsta lilla uns självkänlsla har liksom som beteendet, fastnat på den rostiga, spiralen ner mot avgrunden. Beteenden och tankar måste brytas för att hon skall kunna bli en normal fungerande människa! Men hon behöver hjälp, verktyg och nytt fokus för att hitta tillbaka till värmen och kärleken till sig själv.
För egentligen spelar det ingen roll hur vi ser ut! Även om vi tror att vi är bättre människor för att vi ser snygga ut men så är det inte!

Kolla bara på Angelina Jolie och Brad Pitt! Två av världens i särklass vackraste och snyggaste människorna!! Visst har du tänkt; ”om jag ändå vore hälften så snygg som Angelina..?” Men så läser man om dom i olika skvallerblaskor och ser intervjuver med dem och de verkar ju inte må allt för bra! Även Britney Spears är ett ganska bra exempel. Hon är ingen. Hon är bara artisten Britney Spears som skall se bra ut på bild och på scen. Leverera! Tjäna miljoner! Hur tror du hon mår?

Hur skulle Du må om du inte fick bestämma själv och ingen lyssnade på det du säger och dina åsikter utan det enda som spelar roll är att du tjänar massa pengar, har snygga kläder och aldrig har en fuldag. Utan måste se perfekt ut hela tiden. Himla tur att jag inte är lika känd som Britney då, så skvallertidningarna inte skriver massa taskiga saker om mig så fort jag inte är deffad 🙂

Mailet inleddes med; ” Jag har läst och tittat på en hel del av det du förmedlat om dig själv under en period och insett att du är en av de där människorna som öppet och utan rädslor bjuder på dig själv. Personligen har jag förmågan att ödmjukt läsa av människor och om jag tolkat det hela på rätt sätt så skvätter det ärlighet och människokärlek om dig när du delar med dig av dina tankar och känslor.”

Jag ser väldigt mycket fram emot detta projekt då det är otroligt drivna människor med som både filmproducenter och en  världsmästare i kampsport … och så jag 🙂

Kolla gärna in på  hemsidan som ger mer info kring detta   http://www.ceemenow.se/

Nya utmaningar och den närmsta nu är att ta på sig höga klackar och öva in en cool, kaxig, koregrafi som skall skina charm, glädje, bus, kvinnlighet och annat lattjo till en låt i 60sekunder. Japp, VM i England om 4 veckor! 🙂

Och där kommer de att älska mina kurvor!! 😉

7 kommentarer

  1. suzanne werander

    Tror inte det finns en karl på hela jorden som inte älskar dina kurvor:))

  2. Vad är detta förett VM med rolig korregrafi till ?

  3. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.