Egoboostar du någonsin dej själv? 

Vad innebär det?” kanske du tänker nu och det är precis vad det låter! Nämligen att DU ägnar dig åt att boosta hur fantastisk, bra, underbar, härlig, snygg, perfekt, smart, rolig, intelligent, duktig och så mycket mer som du är!!! En egen fanclub där du är idolen, förebilden, The one and only, Kungen… you name it!

Låter det löjligt? Inte ett dugg, ska jag då ta och tala om för dig! Det bästa och mest fantastiska du har är ju nämligen dig själv!

Det är sant !

För det finns ju bara en endast du i hela världen med dina egenskaper, ditt utseende, dina erfarenheter, din uppväxt, dina brister, ditt dammiga bagage, dina rädslor i livet. Finns bara en enda person som förstår sig på dig allra bäst. Du själv!  Klart de som känner dig men det  är bara du som till 100% kan förstå dig helt och hållet! 

Eftersom du är den enda som förstår dig bäst, vad du behöver, vilka dina behov är så är det även bäst om det är DU som egoboostar dig och inte en massa andra! För hur skulle de se ut.. så fort du vill bli bóostad så måste du be andra göra det? Be andra säga snälla saker till dig och krama på dig! Eller måste hoppa, högst, längst, vinna, vara bäst, vara snyggast … vinna när du spelar Fia med Knuff med familjen… 😉

Kort sagt, hitta dina sätt där du mår bra är lycklig, nöjd, tillfreds med livet. Där du kan slappna av och vara dig själv och känna full harmoni med dig själv!

Är det när du tänder ljus och häller upp ett härligt bubbelbad som du sedan kryper ner i? Är det när du lyssnar på dina favoritlåtar och dansar loss framför spegeln när ingen ser dig? Är det på tjejmiddagen när du håller på att kissa ner dig av rödvin och fnitter? 😉 Är det över en kopp kaffe med din gamla barndsomsvän? Är det när du har haft en bra presentation och känner dig stolt över dig själv? Efter ett superduper, träningspass när svetten dryper om dig och det bara känns sådär skönt i kroppen? Är det när du kliver ur din komfortzon och vågar göra något du aldrig har gjort tidigare?

Oavsett vad det är. Se till att boosta dig själv med massa kärlek! På så vis vet du att du aldrig behöver vänta på kärlek och komplimanger!! Du tar saken i egna händer istället och faller de ner lite komplimanger här och var så blir de som en extra bonus bara! Smart va?! 🙂

Allt det vi är,
är resultatet av vad vi har tänkt.

1 kommentar

  1. Strålande fint inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.