I mars kom en kvinna till mig och ville börja träna, gå ner i vikt och komma i form! Vi har nu tränat i ett halvår och gjort en fantastisk resa där Malin har gått ner 26kg, 15% i fettprocent och 40cm i midjan!

Med rätt inställning och rätt verktyg omkring sig skapas en sund, hälsosam och varaktig viktnedgång! Jag förordar alltid ett långvarigt tänk med en livsstil som är rimlig att alltid kunna hålla! Det ÄR OK att dricka vin, äta en bulle på fredagsfikan, att äta den där efterlängtade godispåsen, gå ut och äta buffé..osv osv! Så länge man sköter sig i övrigt! Vill säga äter en bra allsidig kost och rör på sig!

Mars2011                         Vikt 97,5kg            Fettprocent 45% Midjemått 127cm

November2011             Vikt 70,7kg   Fettprocent 30,2% Midjemått 87cm

 

Malins ord om varför Frida är så bra som PT; ”Frida inspirerar! Hon är kunnig inom kost och träning och har sunda värderingar. Hon är rolig, lätt att prata med. Har roliga, tuffa pass med mycket variation och jag känner att jag hela tiden utvecklas. Fridas sprudlande glädje för kost och träning smittar av sig och jag vill bara träna mer och mer! För att inte glömma hennes  humor!”                 

Malins ord gör mig så glad och jag kan inte låta bli att le då jag tänker tillbaka på en del av våra pass där Malin har fått slita som en gnu och vi har skrattat gott åt olika iakttagelser kan man säga…! 😉

Men än är vi inte färdiga!! Blir man någonsin det? 🙂  Samt att det är beroendeframkallande att ha en Personlig Tränare! 😉

2 kommentarer

 1. Vilka fina ord som beskriver dig som PT väldigt bra!
  Och vilka resultat. Vad kul att både du och Malin vill dela med er och inspirera andra att nå dit de vill. Heja heja!! Hårt jobb lönar sig.

  • Frida A. Werander

   Ja jag blir alldeles rörd av hennes ord!
   Och man kan inte bli annat än imponerad av hennes jobb!
   Hårt arbete lönar sig alltid förr eller senare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.