Såhär i OS -och sommartider tycker jag att du ska låta dig inspireras extra mycket av alla duktga atleter!! Förstå alla timmars träning de har lagt ner för att få den koordintationen, reaktionsförmågan, koncentrationsförmågan, snabbheten, spänsten, konditionen, kroppen.. osv osv!

Här förstår man verkligen att kroppen anpassar sig efter vad DU utsätter den för!

 Men glöm inte att detta är eliten av eliten och deras liv kretsar endast kring träning, rätt kost och återhämtning. De har även coacher och experter kring sig som ger dem de bästa förutsättningar i form av stöd och kunskap! Men vad hindrar dig från att ge dig de bästa möjligheterna utifrån dina förutsättningar?

Ingenting såklart! Så passa på att kika på OS och försök dig på några av de saker som de gör. Varför inte testa att se hur långt du kan hoppa. Eller hur högt. Försök göra en kullerbyta. Bara fantasin sätter gränser.

I videon ger jag dig tips från friidrottens träning! Släng in sprintar i din träning så lovar jag dig att du kommer få ett ”ass to die for”

httpv://youtu.be/QWxi96BnY5A

1 kommentar

  1. Wow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?
    you make running a blog glance easy. The entire look of your website is great, as smartly as the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.