Vart lite sovmorgon idag vilket kändes skönt. Satt länge med krönikan igår men hann ändå inte riktigt färdigt med den men idag måste jagverkligen bli färdig med den!

Fick ett roligt mail i morse om förfrågan att testa ett sportarmband till Iphonen från sportarmbandet.se. Jag fick välja vilken produkt jag ville ur deras sortiment. Ska bli intressant och se om det är bättre än andra!

Jag pillade vidare på datorn. Skrev på krönikan, min bok, skickade mail och började på en årsplanering till en av mina kunder.  Försöker  hålla mig fri från PT kunder på måndagar och fixa administrativa saker och få lite egentid.  Klockan sprang iväg och jag hade en lunchdate så det var bara till att göra sig i ordning, kissa djuret och sätta sig i bilen och åka de 45minuterna det tar till Stockholm.

Det blev en stor sallad med massa grönsaker, bulgur, kyckling och keso. Ja idag blev det min frukost. Om man inte räknar med vattnet jag tog innan jag åkte för att skölja ner en tablett med krom och en tablett med CLA. Kaffe, lite snack och sedan åkte jag till SATS Kungens Kurva för att köra lite ben.

  • 5set Frontsquat 8.or 50kg
  • 3set Liggande lårcurl
  • 3set Benspark

Hann inte med så mycket idag för min underbara och fina Body Fitness adept, Theresa Söderström, var på plats och då blir det givetvis gott snack och lite kläm. Är ju inte långt kvar nu!  Bara 4veckor till Battle of Scandinavia 23 mars i Alingsås! Pirrar till och med i mig att få se mina två ursnygga adepter som gjort fantastiska resor!!

Mia och Theresa ni är grymma!!!!!

(på bilden nedan ser ni Theresa)

theresa söderström

Svepte två skopor amonisyror och tog en Celsius i farten när jag åkte vidare till Sveavägen för att köra Crossfit!

1 kommentar

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.